Trinity – Ik Wens Jou

Home | Wonderen | Trinity – Ik Wens Jou

God wil voor jou het allerbeste! En zo mag jij dat ook anderen toewensen! Luister naar dit mooie lied van Trinity.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. samantha op 29 juli 2020 om 3:49 pm

    ik wil jullie bedanken voor dit onderwerp.Ik heb dit gevoel al jaren. Het lijkt nu wel over te nemen ….totdat ik me mail heb open gemaakt. ik werd emotioneel. niet goed genoeg zijn …is geen lekker gevoel…voor God ben ik zowiezo genoeg…maar dan met de geen waarmee je ook dagelijks in contact komt niet… its kind of difficult.
    ik voel me nu wat beter. jullie onderwerp heeft me gemotiveerd. ik ben blij dat jullie bestaan <3