Berichten

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

De Bijbel staat vol met wonderen die vertellen over een God die leeft. Hij is de God die het onmogelijke mogelijk maakt! Hij wil je zegenen! Ik Wonder Jou wil je helpen te groeien in je geloof en de aanwezigheid en kracht van God te ervaren!

In het archief kun je op je gemak nog eens alle teksten die geschreven zijn teruglezen.

Wat komt er altijd na de winter?

Is het nu winter of lente in jouw leven? Open je hart voor God. Rust, en vertrouw erop dat de lente in je leven gaat komen.

Hoe ga je met onrecht om?

Hoe ga je dan met onrecht om? Geef het gevoel dat onrecht je geeft, zodra je het voelt opkomen gelijk aan God en…laat het daar!

Wat is het geheim van Anne van der Bijl?

Ik schuif in de bank van de grote kerk van Harderwijk. Vanavond zullen we het leven van wijlen Anne van der Bijl herdenken. Online kijken wereldwijd mensen mee. ‘Brother Andrew’,…

Hoe word je blij?

Blij leven, klinkt eenvoudig, maar ga het maar eens doen in deze turbulente tijd. Ik bid je toe dat de lucht in je leven mag gaan opklaren.

Ik wil zo graag meer van God merken!

Geloven in God is een mysterie. We geloven in iets wat we niet zien, maar waarnaar we intens verlangen. We mogen er, op grond van Gods woord, op vertrouwen dat Hij zich laat vinden door jou.

Kauw jij lang op kauwgom?

Breng je uitspraken in overeenstemming met Gods woord. Ga aan de kant van God staan als je over jezelf spreekt.

Ga vandaag eens heerlijk opscheppen!

Terwijl wij druk zijn om problemen op te lossen, kun je vergeten dat God er is om je te helpen. Spreek je vertrouwen en geloof uit.

Dit wist je niet …(echt niet!)

Hij sprak! Als Hij spreekt, ontstaat er iets! Wat een mega-intelligentie heeft God de Schepper! Deze grote God zorgt ook voor jóu!

Waarom hamert iedereen altijd zo op dankbaarheid?

‘Dank altijd’. In elke situatie, zowel op de goede momenten als op de minder goede momenten. Dankbaarheid is een keuze.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?