Berichten

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

De Bijbel staat vol met wonderen die vertellen over een God die leeft. Hij is de God die het onmogelijke mogelijk maakt! Hij wil je zegenen! Ik Wonder Jou wil je helpen te groeien in je geloof en de aanwezigheid en kracht van God te ervaren!

In het archief kun je op je gemak nog eens alle teksten die geschreven zijn teruglezen.

Ben je afgewezen?

Weet dat God je nooit afwijst. Niets wat jij denkt, doet of zegt kan iets van die liefde laten afbreken. Gods liefde is onveranderlijk voor jou.

Je bent geliefd!

Wanneer sprong jij voor het laatst een gat in de lucht, omdat je besefte dat God van je hield? God houdt van je! Zelfs heel veel.

Jij kunt vliegen!

Jij bent ook gemaakt om te vliegen. Je bent gemaakt om boven jouw omstandigheden uit te stijgen, door de kracht van de Heilige Geest!

Kun jij de toekomst voorspellen?

De Bijbel is niet zomaar een boek. Het is een magnifiek boek! De lijnen door de tijd heen sluiten naadloos op elkaar aan. God maakt Zijn beloften waar. 

Prijs God!

God helpt je om Zijn naam te eren. Hij gaat aan het werk in jouw leven. Hij geeft jou Zijn genade. Het onvruchtbare wordt vruchtbaar.

Kijk vooral naar boven!

God wil je zegenen. Zacharia helpt het volk om zich te herinneren dat God hen zal zegenen. Zijn heerlijkheid zal Hij over hen laten schijnen.

Wat een puinhoop!

Als je bedolven raakt onder woorden van afwijzing, weet dat God jou nooit afwijst. God komt voor je op, je bent Zijn kind.

Er gaat niets boven Groningen!

Als jij je besmeurd voelt, onwaardig voor God… ga naar Hem toe! God is ook vol genade voor jou. Durf je het te ontvangen?

Je wordt wat je herhaalt

Hoe leer je nieuwe gewoonten en gedachten? Herhalen is de geheime sleutel! Durf positieve woorden van God te herhalen in je leven. 

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?