Berichten

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

De Bijbel staat vol met wonderen die vertellen over een God die leeft. Hij is de God die het onmogelijke mogelijk maakt! Hij wil je zegenen! Ik Wonder Jou wil je helpen te groeien in je geloof en de aanwezigheid en kracht van God te ervaren!

In het archief kun je op je gemak nog eens alle teksten die geschreven zijn teruglezen.

Wat moet ik doen met mijn familie?

God liefde voor jou en je familie is groter dan een mens zich kan voorstellen. Jouw gebed bereikt de hemel en resoneert met Gods hart. Als jouw gebed opstijgt, daalt Zijn Liefde neer. Wat een zegen voor jouw familie!

Vallen, opstaan en weer doorgaan!

Jezus heeft je bevrijd en vergeven, zodat je met nieuwe kracht verder kunt. Als je struikelt, diskwalificeert Hij jou niet. Zolang je lucht in je longen hebt en je hart nog klopt, is er hoop en toekomst.

Wat is jouw droom?

Loop jij dromend door het leven? Loop jij onbewust van de ene activiteit naar de andere, zonder erbij stil te staan of dit wel hetgeen is wat je echt moet doen? Wat je echt wenst? Waar je echt van droomt?

Hangen jouw oren?

Ken jij dat gevoel? Je bent zo klaar met hoe het gaat. Je voelt je lamlendig, komt maar niet tot het werk dat je eigenlijk moet doen en voelt je liggend op jouw ‘matje’ te druk, te druk en nog eens te druk.

Ik heb het verprutst!

God houdt van je. Hij kent jou nog beter, dan jij jezelf kent. Hij ziet toekomst in jou! En dat terwijl wij er vaak van overtuigd zijn dat het verleden onze toekomst bepaalt. Hoe kan ik je helpen om je hart te openen voor de Heer?

Houdt God van jou? ?

Hoe lost David nare gevoelens op? Na deze treurige woorden over zichzelf uitgesproken te hebben, gaat hij niet in een hoek zitten. Hij trekt de dekens niet over zijn hoofd. Integendeel!

Stort jij bijna in?

Jezelf liefhebben is God, de Herbergier, vertrouwen dat Hij de zorg voor anderen overneemt van jou. Jezelf liefhebben is het lef hebben om je eigen levensreis ook waardevol te vinden.

Er is iets vreemds aan auto’s… ? ?

Vergeet in jouw leven niet om tijdens het rijden vooruit te kijken. Dan heb je beter zicht. Het brengt je daar waar je naartoe wilt. Want wat gebeurt als je alsmaar achteruit kijkt? Dan gaat het mis.

Ik voel me minder… ?

Mag God met Zijn liefde jouw hart herschrijven? Mag Hij met Zijn liefdevolle aanraking woorden van acceptatie in je binnenste kerven? God plaatst geen pleister op de wond. God heelt wonden. Wonden van minderwaardigheid geneest Hij. 

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?