Berichten

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

De Bijbel staat vol met wonderen die vertellen over een God die leeft. Hij is de God die het onmogelijke mogelijk maakt! Hij wil je zegenen! Ik Wonder Jou wil je helpen te groeien in je geloof en de aanwezigheid en kracht van God te ervaren!

In het archief kun je op je gemak nog eens alle teksten die geschreven zijn teruglezen.

Ik ben boos op de wereld!

Vergeven is niet makkelijk, maar wel mogelijk. Door te vergeven sluit je de deur van boosheid. Gooi die deur van boosheid dicht.

Waar zou jij naartoe willen vliegen?

We kunnen ervoor kiezen om niet naar God te luisteren. Maar vergeet nooit dat wij als mens geschapen zijn met een richtingsgevoel naar God!

Waardoor word jij opgeslokt?

Laat je niet misleiden door de uitzichtloosheid. Gods wegen zijn hoger, groter en beter. Hij kan je helpen! Hij weet de weg.

Sta niet stokstijf stil!

‘s Ochtends beginnen met warmte van de hemel, is hemels! Als je dat doet, draag je de warmte van God de rest van de dag met je mee.

Anne van der Bijl – Brother Andrew

Ook jij bent geroepen om anderen te vertellen dat God hen liefheeft. Laat je niet overspoelen door de dreiging van de wereld.

Werkt een vurig gebed echt, denk je?

Koning David heeft ongelooflijk veel meegemaakt in zijn leven. David bad vurig tot God, en God luisterde toen hij om hulp vroeg.

Zit jij soms in de put van perfectionisme?

Ook jij mag alles aan Hem overgeven. Geef jezelf opnieuw aan Hem. Jezus haalt je perfect uit jouw put van perfectionisme.

Welke cijfer krijgt jouw leven?

Als jij met een groot verlies te maken hebt, wil ik je bemoedigen met de liefde van God. Dat Zijn liefde je hart mag verwarmen.

Jaloezie droogt je uit

Waar zou jij op dit moment het liefst van weg willen lopen? Welke jaloezie trekt je leeg? Als je je uitgedroogd voelt, weet dat God je ziet.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?