Berichten

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

De Bijbel staat vol met wonderen die vertellen over een God die leeft. Hij is de God die het onmogelijke mogelijk maakt! Hij wil je zegenen! Ik Wonder Jou wil je helpen te groeien in je geloof en de aanwezigheid en kracht van God te ervaren!

In het archief kun je op je gemak nog eens alle teksten die geschreven zijn teruglezen.

Ik ben een verzamelaar…

Jezus wil dat jij gelukkig bent. Met Hem als Vader hoef je niet te verzamelen. Hij heeft immers voldoende voor jou in huis.

Hoe krijg je meer geld?

Hou jij van geld? Houdt geld je veel bezig, omdat je te weinig hebt of omdat je veel hebt en het meer en meer wilt laten zijn?

Waar broed jij op dit moment op?

We broeden op onze fouten. Blijven maar zitten op onze schaamte. Terwijl Jezus tegen jou zegt: Ik heb je vergeven!

Ben jij altijd blij? 🤗

Blij in de Heer’ is iets anders dan blij zijn met omstandigheden of door omstandigheden. Blij zijn met wie Hij is in jouw leven.

Kun jij wel wat extra kracht gebruiken? 🔋

Gods geest wil je kracht geven om de stress in je lijf te overwinnen, angst, verdriet, eenzaamheid en alles waar je kracht voor nodig hebt.

IKEA, doe het lekker zelf! 📦

De gaven die God schenkt zijn Zijn cadeau om ons te helpen anderen te dienen. Laat Zijn cadeau voor jou niet in de kast liggen.

Waardoor krijg je een prachtig karakter?

Een appel groeit uitsluitend door verbinding met de boom. Jij groeit wonderlijk mooi in je karakter door jouw verbinding met Gods Geest in jou. 

Wie mag jou troosten? 🧻

Tissues drogen voor even je tranen, maar God droogt ze voor eeuwig. Dankzij Zijn Heilige Geest, jouw Trooster!

Op welke manier leidt de Heilige Geest jou?

Wanneer de Geest van God tot je spreekt, overstijgt het alles wat je bent en alles wat je hebt gekend.  Hij spreekt tot jou elke dag.op verschillende manieren.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?