Berichten

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

De Bijbel staat vol met wonderen die vertellen over een God die leeft. Hij is de God die het onmogelijke mogelijk maakt! Hij wil je zegenen! Ik Wonder Jou wil je helpen te groeien in je geloof en de aanwezigheid en kracht van God te ervaren!

In het archief kun je op je gemak nog eens alle teksten die geschreven zijn teruglezen.

Word jij tegengewerkt?

Dit was de 54e sollicitatie die je mailbox uitschoot… en het schoot maar niet op. Ook nu weer: “Bedankt voor uw sollicitatie, maar helaas…” Slecht nieuws moet je altijd als eerste noemen in een slecht nieuws gesprek is de stelregel, maar dit wordt wel ‘too much’. Wat nu?

Ben jij teleurgesteld?

Je bent zomaar aan de kant gezet. Diep teleurgesteld, vol vragen en verdriet. Als je hart kon spreken, hoorde je uitsluitend diepe halen van een groot gesnik. Jezus is in Zijn leven ook diverse keren teleurgesteld door mensen…

Is je hart gebroken 💔?!

Heb jij een litteken op jouw zielenhart? Heb jij een gebroken hart? Het gevoel dat niemand van je houdt? Dat niemand jou de moeite waard vindt? Niemand voor jou zorgt?

Durf jezelf te zijn!

Corona heeft veel kapot gemaakt. Misschien wel jouw bedrijf, je gezin, je carrière, je relaties, je kerk? Je stond erbij en keek er naar. Alles wat je had opgebouwd, werd verwoest…

Durf jij circusartiest te zijn 🎪?

Ben jij innerlijk in evenwicht? God wil je houvast bieden, zodat je tegen het leven opgewassen bent. Echt. Hij is jouw ondersteuning.

Triest of troost?

Triest en troost. Een verschil van twee letters, en toch een wereld van verschil. Ik wens je toe dat één kleine zin het verschil mag gaan maken in jouw hart vandaag. 

Hoe ga je om met verdriet?

God geeft je ruimte. Ruimte om mens te zijn. Ruimte om te zoeken naar Hem. Ruimte om te ontdekken dat jij, ondanks jouw omstandigheden, geliefd blijft door God. Diep geliefd.

Bewaar jij je tranen?

David, de rijke, grote, voorname koning voelt zich onveilig en angstig. Hij durfde als koning zijn kwetsbaarheid te tonen en deze zelfs op te schrijven. Durf jij zo openlijk jouw angsten uit te spreken?

Waar schuil jij?

Ik zou soms ook graag onder die warme vleugels willen kruipen. Daaronder is het warm, zacht, veilig en stil. Al het geweld van buiten bestaat niet meer. Je ziet het niet, je hoort het niet en niemand ziet jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?