Berichten

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

De Bijbel staat vol met wonderen die vertellen over een God die leeft. Hij is de God die het onmogelijke mogelijk maakt! Hij wil je zegenen! Ik Wonder Jou wil je helpen te groeien in je geloof en de aanwezigheid en kracht van God te ervaren!

In het archief kun je op je gemak nog eens alle teksten die geschreven zijn teruglezen.

Voel jij je weleens eenzaam?

Laat eenzaamheid je leven niet opvreten. Neem het niet langer voor lief, maar besef dat je geliefd bent door de Allerhoogste.

Komt er al gezinsuitbreiding?

Ik merk dat als ik naar God toe ga in gebed, Hij mij troost en nieuwe moed geeft. Niets kan daarmee concurreren.

Word jij aangezien voor iemand die dezelfde naam heeft als jij?

Jezus verwart jou nooit met iemand anders. Als jij Maria heet, weet hij wie je bent en om welke Maria het gaat. Hij ziet jou!

Met wie zou jij graag willen eten?

Terwijl Hij aan tafel zat, kwam een hoer binnen lopen! Kijkt Jezus weg van haar? Nee! Hij kijkt haar aan. Wat een liefde voor Maria!

Ben jij een Marta of een Maria?

Ben jij een Marta of een Maria? Marta wordt vaak in de negatieve hoek gezet. Ik wil vandaag voor haar opkomen. Jezus koos haar huis uit.

Kun jij profeteren?

Als jij zegt dat je je leven aan Hem hebt gegeven, is dat dan ook dag en nacht? Of zijn er momenten waarop jij denkt: Nu is het even me-time. 

Hoe is het mogelijk?

God vraagt je om op Hem te vertrouwen. Hij wil zo graag dat je stopt met alsmaar naar je eigen onmogelijkheden kijken. Focus op Gods mogelijkheden! 

Weet jij wat de ultieme vorm van liefhebben is?

God is de bron van alle liefde. Jij hoeft die liefde niet allemaal uit jezelf te peuteren. Je mag putten uit Zijn bron van Liefde.

De liefde verrast!

Besef dat dat niets jou kan losmaken van de liefde van God. Vertrouw erop dat je nieuwe ontmoetingen zult hebben. Nieuwe liefde zult vinden.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?