Berichten

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

De Bijbel staat vol met wonderen die vertellen over een God die leeft. Hij is de God die het onmogelijke mogelijk maakt! Hij wil je zegenen! Ik Wonder Jou wil je helpen te groeien in je geloof en de aanwezigheid en kracht van God te ervaren!

In het archief kun je op je gemak nog eens alle teksten die geschreven zijn teruglezen.

Op reis naar overwinning!

We zijn de afgelopen dagen met Gideon op reis geweest. Hij was bang en leerde in zijn angst dat God te vertrouwen is en dat Hij wonderen kan doen. Ik wens je toe dat ook jij in jouw wandel met God Zijn wonderen mag gaan beleven. 

Heb jij tijd voor vriendschap?

God vindt het belangrijker dat je Hem leert vertrouwen als vriend, dan dat je gaat strijden op jouw manier. Laat los. Laat jouw oplossingen gaan.

De kracht van Zijn naam, de hele dag

Een goede vriend van me zei vaak tijdens zijn preken: “Het leven is niet eerlijk, maar God is goed.” En hij heeft gelijk, want Gods goedheid is niet afhankelijk van wat er gebeurt.

Ben je bang voor de mening van anderen?

Ken je dat? Je hebt alles met God besproken, je twijfels bij Hem neergelegd, en je verlangens gedeeld… En dan nog voel je angst…

Ja maar…

Ben jij soms bang? Natuurlijk is jouw angst terecht. God zegt tegen Gideon om recht op zijn grote angst af te lopen. Dan maakt Gideon een fout die jij en ik ook zo vaak maken.

Dat heb ik weer!

“Dat heb ik weer!” Regelmatig hoor je iemand dit in je omgeving zeggen. Ellende in de wereld is een feit. Ellende in jouw wereld ook. Maar wat zie je als je boven de donkere wolken uitkijkt?

Ik ben er vol van…

Ben jij soms ook helemaal vol van wat je is overkomen? Kun je dan opmerken dat Jezus naast je loopt?

Goed nieuws!

Dit is één van de mooiste dagen van het jaar. En jij weet het… jij en ik putten samen onze kracht uit deze dag. De Heer is waarlijk opgestaan!

Stille zaterdag: Nog een donkere dag…

De beker van alle verdriet, al het lijden, alle eenzaamheid had Jezus geaccepteerd in Gethsemane. Hij koos ervoor om deze leeg te drinken. Hij weigerde elke vorm van verdunning in deze beker van bitterheid.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?