Berichten

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

De Bijbel staat vol met wonderen die vertellen over een God die leeft. Hij is de God die het onmogelijke mogelijk maakt! Hij wil je zegenen! Ik Wonder Jou wil je helpen te groeien in je geloof en de aanwezigheid en kracht van God te ervaren!

In het archief kun je op je gemak nog eens alle teksten die geschreven zijn teruglezen.

Verspil jij veel? 🫗

Jezus is niet veranderd. Hij is nog steeds deze Goddelijke persoon. Je kunt Hem ook meer en meer gaan zien in jouw leven.

Wie staat er bij de voordeur?

Jezus’ leven was: delen en dienen.  Wij kiezen ervoor om Zijn volgelingen te zijn, dus we weten wat ons te doen staat: Deel je hart, je tijd en je bezittingen.

Waar het kleine groot in kan worden…

Wat kun jij niet missen? Wat zou er gebeuren als je dit aan Jezus geeft? Jezus kan groot vermenigvuldigen ,wat je klein afstaat.

Ik ben een verzamelaar…

Jezus wil dat jij gelukkig bent. Met Hem als Vader hoef je niet te verzamelen. Hij heeft immers voldoende voor jou in huis.

Hoe krijg je meer geld?

Hou jij van geld? Houdt geld je veel bezig, omdat je te weinig hebt of omdat je veel hebt en het meer en meer wilt laten zijn?

Waar broed jij op dit moment op?

We broeden op onze fouten. Blijven maar zitten op onze schaamte. Terwijl Jezus tegen jou zegt: Ik heb je vergeven!

Ben jij altijd blij? 🤗

Blij in de Heer’ is iets anders dan blij zijn met omstandigheden of door omstandigheden. Blij zijn met wie Hij is in jouw leven.

Kun jij wel wat extra kracht gebruiken? 🔋

Gods geest wil je kracht geven om de stress in je lijf te overwinnen, angst, verdriet, eenzaamheid en alles waar je kracht voor nodig hebt.

IKEA, doe het lekker zelf! 📦

De gaven die God schenkt zijn Zijn cadeau om ons te helpen anderen te dienen. Laat Zijn cadeau voor jou niet in de kast liggen.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?