Berichten

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

De Bijbel staat vol met wonderen die vertellen over een God die leeft. Hij is de God die het onmogelijke mogelijk maakt! Hij wil je zegenen! Ik Wonder Jou wil je helpen te groeien in je geloof en de aanwezigheid en kracht van God te ervaren!

In het archief kun je op je gemak nog eens alle teksten die geschreven zijn teruglezen.

Wat het licht niet verdragen kan… 💡

Jezus wil je met Zijn licht verlichten, zodat je zult weten wat God voor je in petto heeft. Dankzij Jezus ben je niet langer een slaaf, maar een kind van God. Alles wat van Hem is, deelt Hij met jou. 

Ik heb er de kracht niet meer voor… 😞

Hij is het die jou helpt. Jezus trekt je omhoog. Hij klaart de lucht. Vanuit de hemel vol licht, komt Hij naar jouw donkerte om je een verlicht leven te schenken. Ontvang het en gun jezelf de tijd.

Is het donker om je heen?

Jezus wil licht geven bij donkerte in je leven, waardoor je er wél uit kunt komen. Hij wil je leiden naar de veilige haven. Durf je het LICHT leidend te laten zijn in je leven? Of ga je tastend in het donker op weg?

Waar spring jij makkelijk je bed voor uit? 🛌🏼

Spring jij elke ochtend het leven vol energie in? Waar spring jij makkelijk je bed voor uit? Onze hond, Coco, hoef je dit niet te vragen. Zodra de keukendeur ’s ochtends open kraakt, hoor ik hem wakker worden.

Maak je leven eenvoudiger, geniet NU 🍿

Gods LICHT maakt jouw leven letterlijk lichter. Nadat Zijn eerste klus was geklaard, zag God dat het goed was. Hij was tevreden en noemde het niet ‘redelijk’ of ‘ruim voldoende’… Nee, het was ‘goed’. Goed is goed genoeg. 

Klaar met corona… 🦠

Als je je hele leven aan God toevertrouwt, als je samen met Hem wandelt in het leven, gaan jouw wensen en verlangens steeds meer en meer overeenkomen met Zijn wensen en verlangens. 

2021… het beste komt!

Een recht pad loopt zoveel sneller dan kronkelpaden. Ik daag je uit voor vandaag: Vertrouw de Heer met heel je hart. Met God in jouw leven, kun je versnellen over een recht pad.

“Als ik meer geld zou hebben…”

Moeilijkheden zullen altijd komen en gaan. Maar maak het leven niet ingewikkelder. Dank. Dank. Dank en je zult zien hoe donkere wolken uit elkaar drijven en het warme zonlicht tevredenheid in je binnenste laat borrelen.

Voetje voor voetje, stap voor stap…

Wandel stap voor stap door 2021 met God. Dat betekent niet rennend… En dat betekent ook niet jezelf drie keer over de kop piekeren.  Je focussen op één ding tegelijk vraagt om geduld.  Geduld met jezelf.  Elke dag opnieuw.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?