Hillsong Worship – So Will I (100 Billion X)

Home | Wonderen | Hillsong Worship – So Will I (100 Billion X)

If the stars were made to worship so will I!
Zoals de sterren gemaakt zijn om U te aanbidden, zo zal ik dat ook doen!
If the mountains bow in reverence so will I!
Zoals de bergen voor U buigen, zo zal ik dat ook doen!
If the oceans roar Your greatness so will I!
Zoals de oceanen Uw grootheid tonen, zo zal ik dat ook doen!
For if everything exists to lift You high so will I!
Want zoals alles bestaat om U te eren, zo zal ik U ook eren!

 

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.