Opwekking – Stil, Mijn Ziel, Wees Stil

Home | Wonderen | Opwekking – Stil, Mijn Ziel, Wees Stil
Stil, mijn ziel, wees stil,
En wees niet bang
Voor de onzekerheid van morgen.
God omgeeft je steeds
Hij is er bij,
In je beproevingen en zorgen.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

 1. Philippe TRUANT op 24 maart 2021 om 5:13 am

  Mooi, écht mooi en diep-bevredigende boodschappen voor mijn PERSOONLIJK leven als man, echtgenoot, vader, broer, vriend, wereld-en hemelburger !
  Hartelijk dank.
  In Jezus,
  Philippe
  Belg in Marseille.

Laat een reactie achter