Opwekking – Oh Heer, Giet Een Stroom

Home | Wonderen | Opwekking – Oh Heer, Giet Een Stroom

God wil Zijn levend water uitstorten over ons leven. Zing het mee met dit opwekkingslied!

O Heer, giet een stroom
van levend water over ons uit,
o Heer, kom met kracht.
O Heer, stort uw Geest
en uw genade over ons uit,
o Heer, kom met kracht.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

3 reacties

 1. Marie op 18 juni 2019 om 6:30 am

  Ik wil terug leren bidden  • Robin op 18 juni 2019 om 7:25 am

   Marie,
   Met de youversion Bijbel leer je omgaan met Gebed. Te downloaden in de app store. Véél leesplannen in deze Bijbel zullen je al lezende sturen in geloof en gebed.
   Tip, trek je terug in stilte en open je hart voor de Heer en vraag Hem je hart met zíjn liefde te vullen.
   Hij zal je sturen en de juiste woorden op je lippen leggen. Durf te vragen en je zal ontvangen.
   Succes, Robin (m) 2. Mw v Toledo op 19 oktober 2021 om 8:47 am

  Lieve Wilma veen je prestaties lees ik iedere dag van jouw maar had de laatste tyd even geen behoefte aan om dat ik ook zwaar in de verhuizing zit ik krijg nu een nieuw huis en ik ga op nieuwe beginnen maar zo als je weet lees ik heel veel jouw woorden daar om ben ik je heel erg dank baar voor ik vertrouw op God wand Jezus is al bij mij en ik dank je daar heel erg voor wat je voor mij doet daar om heel erg bedankt . Met vriendelijke groet marina