Lauren Daigle – Everything

Home | Wonderen | Lauren Daigle – Everything

You give me everything
U geeft me alles
You give me everything
U geeft me alles
You give me everything I need
U geeft me alles wat ik nodig heb

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Mc op 13 januari 2022 om 5:38 am

    Wat een mooie lied God is groot .zijn liefde is voor mij alles een vader vol liefde ik dank hem voor altijd hij is mijn papa mij grote liefde hij zorgt altijd voor ons ik dank hem voor mijn kinderen en kleinkinderen ik dank hem voor alles Amen

Laat een reactie achter