Kristene DiMarco – Hope Is Alive

Home | Wonderen | Kristene DiMarco – Hope Is Alive
Je hoeft niet bang te zijn, omdat Jezus, jouw hoop, leeft! Luister naar dit mooie lied van Kristene DiMarco. Ik bid dat het je weer nieuwe hoop geeft.

Hope is alive today
Hoop leeft vandaag
He is alive today
Want Hij leeft vandaag
No matter what we face
Wat we ook tegenkomen
We overcome in Jesus’ name
In Jezus naam winnen we

 

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Godelieve Van den Abeele op 17 maart 2020 om 9:36 am

    Eric en Wilma,bedankt voor het heel mooi liedje door te geven aan mij.ik heb jullie leren kennen door een neef van mij ,die mij een link doorgestuurd heeft van jullie.en nu mailen wij dagelijks over Jezus.ik ben gelovig,maar ben door jullie mij meer beginnen te verdiepen in de bijbel.bedankt voor de mooie verhalen.grtj Godelieve Van den Abeele.ik leef met angsten,vooral voor de dood.ben 71 j geworden en denk dat ik zo veel jaren niet meer zal leven.weet dat het geen goede gedachte is,want jong of oud eens moeten we gaan.en tegen God zijn wil kunnen we niets doen,