Kim Walker-Smith – Waste It All

Home | Wonderen | Kim Walker-Smith – Waste It All

In de Bijbel goot Maria haar liefde uit over de voeten van Jezus. Hij nodigt ons ook uit om dit te doen. Hij nodigt ons uit om ons leven te verspillen aan Hem, omdat Hij het meer dan waard is. Luister naar dit prachtige lied van Kim Walker-Smith.

I’m gonna waste it all on You
Ik ga het allemaal aan U verspillen
I’m gonna pour my hearts perfume
Ik ga de geurige olie van mijn hart uitgieten
I don’t care if I’m called a fool
Het maakt me niet uit als ik voor gek word uitgemaakt
I’m wasting it all on you
Ik verspil het allemaal aan U

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Jolanda op 4 april 2019 om 5:49 am

    Mooi lied van Kim Walker! Bedankt voor iedere dag weer mooie e-mails met liedjes, bemoedigingen en blijdschap!  2. Greet op 5 april 2019 om 3:10 pm

    Heel mooi ik wens je Gods nabijheid toe voor Pasen. ❤️