Jenn Johnson – Goodness Of God

Home | Wonderen | Jenn Johnson – Goodness Of God

Gods goedheid volgt jou elke dag, het rent zelfs achter je aan! Jenn Johnson zingt hier prachtig over in dit lied.

With my life laid down, I’m surrendered now, I give You everything
Mijn leven neergelegd, ik heb me overgegeven, ik geef U alles
Your goodness is running after, it’s running after me
Uw goedheid rent achter mij aan, het rent achter mij aan

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Jaap op 29 mei 2019 om 7:00 am

    Mooi lied We zien vaak niet de Genade en Goedheid vaak te druk met Je eigen dingetjes ( probleempjes) Soms best nodig om stilgezet te worden in deze jachtige maatschappij.Bedankt voor mail Veel Zegen met Jullie Werk?♥️