I will trust in you! – Lauren Daigle

Home | Wonderen | I will trust in you! – Lauren Daigle

You are my strength and comfort
U bent mijn kracht en troost
You are my steady hand
U bent mijn vaste hand
You are my firm foudation
U bent mijn stevig fundament
The rock on which I stand!
De rots waarop ik sta!

Your ways are always higher
Uw wegen gaan altijd verder
Your plans are always good
Uw plannen zijn altijd goed
There’s not a place where I’ll go
Er is geen waar ik heen ga
You’ve not already stood!
Waar U niet al geweest bent!

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.