I will trust in you! – Lauren Daigle

Home | Wonderen | I will trust in you! – Lauren Daigle

You are my strength and comfort
U bent mijn kracht en troost
You are my steady hand
U bent mijn vaste hand
You are my firm foudation
U bent mijn stevig fundament
The rock on which I stand!
De rots waarop ik sta!

Your ways are always higher
Uw wegen gaan altijd verder
Your plans are always good
Uw plannen zijn altijd goed
There’s not a place where I’ll go
Er is geen waar ik heen ga
You’ve not already stood!
Waar U niet al geweest bent!

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter