Housefires – The Way (New Horizon)

Home | Wonderen | Housefires – The Way (New Horizon)

Nadat je heerlijk hebt geslapen mag je wakker worden met een nieuw perspectief. Je mag je focussen op Jezus en dan zullen je angsten en twijfels het verliezen! Dit lied van Housefires beschrijft prachtig de woorden van Jezus uit Johannes 14.

It’s a new horizon and I’m set on You
Het is een nieuwe horizon, en ik ben gefocust op U
And you meet me here today with mercies that are new
En U ontmoet mij hier met Uw nieuwe genade
All my fears and doubts, they can all come too
Al mijn angst en twijfels mogen ook komen
Because they can’t stay long when I’m here with You
Want ze kunnen toch niet lang blijven als ik hier met U ben

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.