Hillsong Worship – Running

Home | Wonderen | Hillsong Worship – Running

Ik bid dat dit lied je aanmoedigt om achter God aan te rennen!

We are running
We rennen
Chasing after all that You are
naar U toe
We are running
We rennen
‘Cause all that You are
Want alles wat U bent
Is all that we want now
Is alles wat wij nu willen

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Marina op 2 juni 2020 om 6:16 am

    Ik geeft toe stemming om om dagelijks de berichten te sturen om dat ook van jullie leest van ik wonder ik vind het heel mooie en ik leest jullie dagelijkse bijbel daar merk ik aan dat God bij mij is om mij te beschermen om mij heen waar ik ook naar toe ga God is bij mij daar om leest ik jullie berichten zo graag en daar voel ik me veilig in God geeft mij de moet om verder te gaan zo als God wilt dank je voor in stemming dat jullie mag mij de moet hebben gegeven om door te gaan in het dagelijks se leven heel graag bedankt met vriendelijk gr marina

Laat een reactie achter