Capital City Music – Met By Love

Home | Wonderen | Capital City Music – Met By Love

God wil ons verrassen met zijn goedheid. Hij is onze geweldige Vader en we mogen Zijn liefde elke dag ontvangen. Luister naar dit prachtige lied van Capital City Music en wordt opnieuw verrast door de goedheid van God!

I want to trust You like a child
Ik wil U vertrouwen als een kind
Receiving every gift You give
Elk cadeau ontvangen dat U geeft
Father, catch me by surprise 
Vader, verras me
Everything You do is marvelous
Alles wat U doet is geweldig

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

 1. Carmelita.dejong. op 24 november 2021 om 9:44 am

  Goede morgen Wilma,
  Hartelijk dank ,ik ben zeer gezegend om na mijn ochtend gebed ,de dag te beginnen met zo’n fantastische bemoediging.Wat geweldig !
  En om te zien hoe de Heer u gebruikt om zoveel harten te bereiken. God zal u hier in nog meer inspireren met uw bediening ..Heel veel zegeningen in Gods nabijheid,
  En nogmaals heel hartelijk dank,en ik ben zeer blij dat ik besta. Blij met mijn Abba Vader.
  Ik kan mij geen leven bedenken zonder mijn hemelse Vader.