Ik Wonder Jou

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

Heb jij rust nodig?

Wat moet je doen om het leven als minder zwaar te beleven? Als je niet zelf stopt met lopen, sta je nooit stil. Wil je soms gewoon even niets? Even stilstaan? Roep dan: S T O P !

Waar heb je last van?

Ook al zijn we met veel mensen op deze wereld, ook al voel je je misschien niet waardig om je naar voren te dringen, zodat je dichter bij Jezus komt, toch heb ik goed nieuws voor je! Jezus komt naar jou.

Heb jij je oordeel al klaar?

Heb jij altijd je oordeel klaar? Of veroordeel jij jezelf? Jezus veroordeelt niet. Ook jou niet! “Want Ik ben niet op aarde gekomen om mensen te veroordelen. Ik ben gekomen om mensen te redden.” (Johannes 12:47, BB)

Heb je scherp zicht? 🤓

Dankzij Jezus kun jij vernieuwd worden en kan Gods Geest in je wonen. Dat leeft een stuk lichter! Als Jezus spreekt; poets je bril dan maar snel schoon. Zie je het? Jezus wast je schoon van binnen.

Schrik niet, het komt goed!

Slecht nieuws valt mee als je vooraf weet dat de uitkomst goed nieuws is. Tijdens deze 40-dagentijd mogen we meelopen met Jezus in Zijn leven. We zien wat Hij deed en meemaakte in Zijn tijd op aarde.

Jezus draait alle tradities om…

De leerlingen van Johannes en de Farizeeërs hadden de gewoonte om op bepaalde dagen eten over te slaan, te vasten. Ze vragen aan Jezus waarom Zijn leerlingen dat niet doen? “Dat hoort toch zo!”

Heb jij zin in de hemel?

Jezus wist dat het nog even zou duren en Hij zou ook afscheid van het leven op aarde gaan nemen. De gesprekken die de vrienden van Jezus met Hem voerden waren vooral toekomstgericht.

Het dak moet eraf! 🏠

Vandaag is het misschien dé dag voor jou om knopen door te hakken. Jouw plafond te doorbreken en meer ruimte te krijgen voor je dromen, wensen en verlangens. Zet een eerste kleine stap en je bent op weg naar een groots werk dat klein begon!

Hou jij van wandelen? 🚶‍♀️🚶‍♂️

In de tijd van Jezus wandelden de mensen ook wat af! Je had destijds helaas geen Tesla’s, geen Audi’s… “Best jammer”, zeg jij als autoliefhebber wellicht. Ik zou ook als een speer aan de wandel gaan als ik zou horen dat Jezus thuis was…

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?