Ik Wonder Jou

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

Jezus is jouw healthy shake ?

Wat doe jij in een dip? Jezus wist hier raad mee. Hij zei: “Drink Mij.” Hoe werkt dat drinken van Jezus? Heeft Hij een hemelse blender? Is er een speciale truc waardoor dit water je eeuwig leven geeft?

Verandert jouw geloof door social media? ?

Jezus is onze stabiliteit in een wereld waarin alles instabiel is. De online wereld is steeds meer de ‘echte’ wereld. De tijd dat ik op mijn fiets sprong om een pak melk bij de buurtwinkel om de hoek te halen, is zo van de vorige eeuw.

Jezus gaat viral! ?

God draait voor jou met liefde een Hemels schilderij om. Jezus verlaat deze wereld en laat een nieuw ‘schilderij’ zien. Zijn Geest die viral gaat. De hele wereld is Zijn bereik! Gods Geest gaat de wereld over!

Hoeveel likes heeft Jezus?

Iemand als Jezus in real life ontmoeten, is pas echt een big event. Zacheüs maakte dit gewoon mee. Hij klom in de boom. Hij zag op afstand waar Jezus liep. Hij hoorde op afstand wat Jezus zei.

Doe normaal!

Jezus deed heel lang normaal. Hij groeide op in een timmermansgezin en naarmate Hij ouder werd, leerde Zijn vader Hem het vak. Heel normaal dus. Totdat het moment aanbrak dat Hij niet meer normaal deed…

Nu besteld, nu in huis… ?

Als we bidden, willen we het liefst dat, voordat we onze ogen weer openen, het pakketje bij de voordeur staat. Waarom langer wachten dan nodig? God laat ons soms wachten. Waarom? Wat denk je?

Waarom moet ik altijd wachten bij de apotheek?! ?

Wij mogen vol verwachting wachten. God loopt niet druk in een witte jas heen en weer. Hij haalt niet allemaal laatjes open. Hij heeft het beste medicijn al in handen als Hij jou de Hemelse apotheek ziet binnenkomen.

Sta jij strak van de stress? ?

Als je vol stress bent, weet dan dat Zijn vrede nog meer kan betekenen voor jou. Ik wens je toe dat je vandaag in een stressvolle situatie mag bedenken hoe veel groter Gods vrede is. Breng alles bij Hem en ontvang Zijn rust.

Gepest?

Jezus wil jou helpen als je je niet gezien voelt. Als herinneringen aan vroeger te erg zijn, wil Hij Zijn hand naar je uitreiken en je vertellen dat Hij met je meevoelt en je wil beschermen en genezen.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?