Ik Wonder Jou

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

Heeft Bijbellezen voordelen?

Wij als kinderen van de Koning der Koningen moeten onze verantwoordelijkheid nemen voor de keuze die we hebben gemaakt om met God te leven.

Draait alles om jou?

Kijk jij het liefst weg voor de problemen van een ander? Ik daag je uit om nood en onderdrukking recht aan te kijken, zodat je vol bewogenheid zult zijn. 

Wie is Jezus voor jou in grote nood?

Kiezen tussen Jezus of een comfortabeler leven in Pakistan is voor mij duidelijk en intens moeilijk. Ik kies Hem boven alles.

Kan gebed verbinden?

Heb medelijden met je broers en zusters in moeilijke omstandigheden. Zo heeft God ook medelijden.. maar Hij is vol hoop, ook voor jou!

Jij bestaat niet?

Jezus droeg dit aan het kruis voor jou, zodat jij vrij kunt leven! Die vrijheid leeft in onze geest. Daar kan niemand aankomen. Geen enkele vervolging.

Ben jij veilig?

Zodra Gods liefde in je hart alle ruimte krijgt, gebeuren er wonderen. Dit geldt niet alleen voor dappere helden, zoals Simin en Mohsen, maar ook voor jou.

Heb jij trek in Gods woord?

Gods woord is als pure moedermelk. De inhoud klopt precies. Net wat je nodig hebt op het juiste moment. Dat laat je toch niet aan je neus voorbij gaan?

Hoe vind jij de weg in het donker?

Zoek je de weg in jouw leven? Moet je keuzes maken? God wil met jou persoonlijk spreken…door Zijn woord, de Bijbel.

Wat bak jij van je leven?

Een geur van God zijn. Wat betekent dat voor jou? Wat betekent dat voor jouw omgeving? Geloof jij dat je dat kunt zijn? 

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?