Ik Wonder Jou

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

Hoe schiet je ver en raak?

Durf je opnieuw te luisteren naar wat Gods plan is voor jou? Wat wil Hij tegen je zeggen? Vertrouw dat Gods geest ook tot jou spreekt.

Vanaf vandaag heb jij LEF!

Durf te leven met God. Durf je stappen in gehoorzaamheid te nemen en het vertrouwde los te laten? God wil je helpen!

Wat moet je doen als je struikelt?

Jezus heeft je bevrijd en vergeven, zodat je met nieuwe kracht verder kunt. Als je struikelt, diskwalificeert Hij je niet.

Wat moet je kunnen om dapper te zijn?

Ben jij bang? David was ook bang. Maar in plaats van onder de dekens kruipen, sprak hij krachtig zijn vertrouwen uit naar God.

Kun jij trainen als een militair?

Train jij je geloof net als een militair? Paulus moedigt ons aan om dit te doen: ‘Oefen je geest in het dienen van God.

Je kunt meer dan je denkt!

Heeft de liefde van God je hart geraakt, ga er dan ook helemaal voor. Geef voorrang aan je training om te leven zoals God het wil.

Een tumor en onoverwinnelijk

‘Wat valt er te vechten, als je niet meer kunt winnen?’ Vanuit Gods perspectief gaat het om de allergrootste winst: Eeuwig leven met Hem!

Kamp van Koningsbrugge

Word een krachtpatser in luisteren naar jouw Hemelse Vader en doe er vervolgens iets mee! Luister en ga doen wat je gelooft.

Dit gaat jou helpen om stappen te zetten!

Lukt het jou om Gods handen in je dagelijks leven vast te pakken? Als die Vaderlijke hand jouw hand vasthoudt weet je dat het goed komt.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?