Wat wil je veranderen?

21 april 2024

Als je één ding zou willen benoemen waarvan je denkt: ‘Dit moet anders!. Hierin wil ik veranderen.’ Wat zou dat dan zijn? Maar daarbij is de belangrijkste vraag: ‘Hoe doe ik dit?’

Sanne schrijft mij het volgende:
‘Drie maanden geleden, toen ik net begonnen was met het volgen van God, schreef ik me ‘per ongeluk’ in voor de mails van ‘Ik Wonder Jou’. Bijna elke mail had te maken met waar ik op dat moment doorheen ging en met hoe ik me voelde (zoals gevoelens van angst voor mijn roeping). Het Woord van God door de mails van ‘Ik Wonder Jou’ leidde, bemoedigde en troostte me. Ik kan vandaag met grote blijdschap zeggen dat ik God vertrouw en Hem dien. Ik ben betrokken geraakt in mijn kerk en heb een nieuw leven gekregen waarin ik zoek naar de Heilige Geest en Zijn leiding. En dit is nog maar het begin. Prijs God!’

Wow!
Gods woorden veranderen je leven.
Ook jouw leven!

Het enige wat jij moet doen, is die woorden lezen.
Gods Geest doet het echte werk in jou. 🙂

Jij bent het waard om wonderen te beleven. Je bent immers Zijn kind. Respecteer God als jouw Vader. Maak Hem niet te klein door te denken dat Zijn Woord jouw leven niet kan veranderen!

‘Want het woord van God is vol leven en kracht. En het is scherper dan het scherpste zwaard. Het dringt zó diep in ons door, dat het ziel en geest van elkaar kan scheiden. Het laat ons zien wat er in ons is, al zit het nóg zo diep verborgen. Het brengt onze diepst verborgen gedachten en plannen aan het licht.’ (Hebreeën 4:12, BB)

Als je gelooft dat Gods woord vol kracht en leven is, dan zou je toch compleet verslingerd raken aan het lezen van Zijn woorden voor jou?

Ik ben zo dankbaar dat je de mail van ‘Ik Wonder Jou’ trouw leest, zoals duizenden anderen met jou. Samen luisteren naar Zijn woorden voor de dag. 

Zullen we samen bidden?
‘Mijn leven kan veranderen. Al heb ik het zelf al zo vaak geprobeerd, dan geloof ik dat Uw woorden in mij een diepe, wonderlijke verandering zullen bewerken. Ik prijs Uw naam voor wat U gaat doen in mijn leven. Amen.’

Bezinningsvraag:

  • Waarom is het lezen van de Bijbel zo levensveranderend?

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?