Jij moedigt mij aan!

20 april 2024

Serieus. Duizenden mensen volgen wekelijks de ‘Ik Wonder Jou’ uitzending op YouTube. Ik hoop jij ook. Ze moedigen mij aan door de prachtige reacties die onder de uitzending worden gezet en door te klikken op het duimpje. Het klinkt wat vreemd, maar ik kan je helaas niet zien, terwijl je als een lief familielid voor mij voelt. Op deze manier heb ik toch iets meer contact met je:) Dank je wel daarvoor.

Als jullie mij volgen op Instagram, dan is het een feestje om een berichtje van ‘mijn’ ‘Ik Wonder Jou’ familie te zien. Zo moedigen jullie mij aan…

De deurbel gaat. Een bloemetje wordt overhandigd en de geschreven tekst raakt mij. Van één van jullie! Dank je wel.

Ik lig op de bank. Moe. André pakt de post. Verrassing! Een kaartje van één van jullie.

Ik Wonder Jou familie: jullie zijn zó bijzonder in mijn leven! 

Ik lief jou zo!
Jouw leven gaat mij aan het hart. 

Maar weet, dat God nog veel meer betrokken is bij jou. Hij ziet je. Hij kent je. Hij wil je aanmoedigen en bemoedigen. Elke dag heeft Hij kaarten voor jou. Mogen de woorden die Hij geschreven heeft je aanmoedigen? Zie je de ‘prent’, het plaatje van wat deze woorden voor je mogen betekenen? 

Dat wil je toch lezen?
Pak je Bijbel.

‘En we moeten ook zorgzaam op elkaar letten. We moeten elkaar aanmoedigen tot liefde en tot het doen van goede dingen.’ (Hebreeën 10:24, BB)

Bijbellezen moedigt je aan
waardoor jij anderen weer kunt aanmoedigen.

Zullen we samen bidden?
‘Wat een voorrecht dat U ons elke dag ‘kaartjes’ stuurt. Dank U wel. We gaan ze met zorg lezen. Dank U voor de Bijbel, Uw persoonlijk woord. Fantastisch! Dank U, dank U. Amen.’

Bezinningsvraag:

  • Welke tekst ga jij vandaag nog eens extra lezen? Op welke manier bemoedigt deze tekst jou?

Voordelen Bijbellezen:

  • Bijbellezen moedigt je aan in je dagelijks leven.
  • Door Bijbellezen bouw je aan een relatie met God.
  • Bijbellezen troost.
  • Bijbellezen helpt je op God te vertrouwen.
  • Gods Woord lezen heeft grote voordelen voor je hele leven.

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?