Bread & Wine – Never Met A Father

Home | Wonderen | Bread & Wine – Never Met A Father

God is de beste Vader. Er is geen Vader zoals Hij, net als dit lied van Bread & Wine zegt.

I’ve never met a Father, who loves quite like you
Ik heb nog nooit een Vader ontmoet die zo liefheeft als U
I’ve never met a Father, with such grace and truth
Ik heb nog nooit een Vader ontmoet met zoveel genade en waarheid
I’ve never met a Father, who will walk with me through
Ik heb nog nooit een Vader ontmoet die samen met mij
Any storm of this life, and whisper I love you
Door elke storm loopt en zegt: Ik hou van je

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.