Amanda Cook – Shepherd

Home | Wonderen | Amanda Cook – Shepherd

God is onze Herder. Hij een goede Herder voor onze ziel en zal ons optillen wanneer dat nodig is. Bij Hem zijn we veilig. Luister naar dit mooie lied van Amanda Cook een laat je bemoedigen: God is een goede Herder!

You will lift my head above the mighty waves
U tilt mijn hoofd boven de golven uit
You are able to keep me from stumbling
U kan er voor zorgen dat ik niet struikel
And in my weakness
En in mijn zwakheid
You are the strength that comes from within
bent U kracht die van binnenuit komt
Good shepherd of my soul
Goede Herder van mijn ziel
Take my hand and lead me on
Pak mijn hand en leid mij

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Anneke op 16 mei 2019 om 7:34 am

    Wat vond ik dit vanmorgen een mooi en bemoedigend stukje! Ik zie mijzelf als een van de schaapjes in Gods grote Almachtige Vaderhand. Voor mij is deze Psalm altijd een troost en hoop geweest en nu kreeg ik hem op deze manier, zo bijzonder! God is Mijn Herder altijd geweest en zal dat altijd zijn, al bijna 75 jaar! Hij is Goed!
    Dank jullie wel voor zoveel mooie hartverwarmende “Ik wonder jou”
    Gods zegen,
    Anneke