Je zult bloeien!

IWJ FB 1.28-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je zult bloeien!

Welzalig [gelukkig is] de man die niet wandelt in de raad van de goddelozen, die niet staat op de weg van de zondaars, die niet zit op de zetel van de spotters, maar die zijn vreugde vindt in de wet van de Heer en Zijn wet dag en nacht overdenkt. Want hij zal zijn als een boom, geplant aan waterbeken, die zijn vrucht geeft op zijn tijd, waarvan het blad niet afvalt; al wat hij doet, zal goed gelukken.” (Psalm 1:1-3, HSV)

Vandaag eindigt de serie over de eerste drie verzen van Psalm 1! Als je de serie vanaf het begin hebt gelezen, geloof ik met heel mijn hart dat je gezegend bent. Op deze website kun je de teksten van de afgelopen dagen allemaal terugvinden.

Laten we eens een paar vertalingen van het dikgedrukte vers naast elkaar leggen:

 • “Je zal succes hebben bij alles wat je doet.” (BasisBijbel) Dit is een belofte voor je toekomst. Volg Gods leiding en je zult succes hebben!
 • “Alles wat deze mens onderneemt, is een succes.” (Het Boek) Er zijn nieuwe dingen om te proberen! Ga door… geef het een kans! God wil dat je slaagt. Laat Hem je inspireren over wat je zou moeten doen!
 • “Al wat hij doet, zal goed gelukken.” (Herziene Statenvertaling) Houd vast aan deze belofte! Spreek het Woord van God uit over je leven… “Alles wat ik doe, zal slagen!”

De Bijbel zegt: “De Heer zal ervoor zorgen dat jullie de leiding hebben, zoals een hoofd, en dat jullie niet achteraan komen, zoals een staart. Het zal steeds beter met jullie gaan, en nooit slechter. Maar dan moeten jullie wel gehoorzamen aan de wetten van de Heer God die ik jullie vandaag geef.” (Deuteronomium 28:13, BB)

Dat is het plan van God voor jou!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

3 reacties

 1. Sarah op 27 maart 2019 om 3:05 pm

  Ik heb dit via mijn moeder. Wordt er zo onwijs door bemoedigd dat ik nu zelf ook dagelijks jullie bemoedigingen wil ontvangen.

  Lieve groet,

  Sarah 2. Monique op 27 maart 2019 om 6:51 pm

  Dank U Jezusss????? 3. Gerard op 27 maart 2019 om 7:52 pm

  We mogen weten in Hem gezegend te zijn, door het Bloed van Jezus Christus zijn we gereinigd, gelouterd, waardoor ons lichaam tot een tempel mag zijn waarin Hij wil wonen d.m.v. de Heilige Geest. Laat jezelf volledig leiden door Hem!!!! AMEN