God doet wonderen!

IWJ FB 2.27-b

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God doet wonderen!

Vandaag wil ik enkele van de vele getuigenissen die ik in andere talen heb ontvangen met je delen. Ik bid dat ze je helpen om te geloven dat niets onmogelijk is voor God. Alle dingen zijn mogelijk voor wie die gelooft. Alle eer aan God!

 • “Er gebeurde een wonder toen je een van de e-mails stuurde. Die ochtend bad ik voor mijn schoonzus Rama, die het syndroom van Lyell had. Op dat moment kon niemand iets voor haar doen, omdat in Gabon, waar zij woont, de ziekenhuizen in staking waren. Er was geen middel om haar te redden. Maar mijn God redde haar! Vandaag de dag is ze helemaal gezond en ze is teruggekeerd naar haar huis. Ik wil alle glorie aan Jezus geven!”
 • “Ik ben omringd door atheïsten die ervan houden om fanatiek te discussiëren. Telkens wanneer ik probeerde te getuigen van Jezus Christus of wat God in mijn leven heeft gedaan, moesten ze grinniken of hard lachen. Ik had er genoeg van. Ik begon ze korte samenvattingen te geven van “Ik Wonder Jou” en beetje bij beetje werd hun interesse eindelijk gewekt en begonnen ze te luisteren. Het is door “Ik Wonder Jou” dat het Woord van God tot hen begon te spreken. De situatie wordt alleen maar beter en beter… aan God de glorie!”
 • “Ik had deze zaterdag geld nodig voor een betaling. Ik had helemaal niks en ik herinnerde me je getuigenis van de parkeerplaatsen. Ik zei tegen de Heer: “Pastor Eric Célérier geloofde en u gaf hem een ​​parkeerplaats. Ik heb ook veel getuigenissen van anderen gehoord. Ik heb niemand om op te vertrouwen, niemand om mij te helpen – mijn ogen zijn op U, Heer, en ik weet dat U mij dit geld kunt geven.” Ik geloofde en rekende op God met al mijn kracht en Hij voorzag. Hallelujah! Hij gaf me zelfs meer geld dan ik nodig had!”
 • “Ik zag Gods belofte werkelijkheid worden in mijn werk – de Heer gaf me een nieuwe baan. En meer, hij genas mij toen ik ziek was en ver weg van mijn familie.”
 • “Ik had je een gebedsverzoek gestuurd. En het wonder gebeurde! Toen ik thuiskwam kreeg mijn oudste dochter, die zo hard werk nodig had, net een baan aangeboden met een contract van 6 maanden! We zijn dolgelukkig!”
 • “Toen ik “Ik Wonder Jou” begon te lezen en lezen, was ik single. Het was jaren geleden dat ik had gebeden en God had gevraagd om een ​​man met wie ik Hem kon dienen. Ik kan je vertellen dat de Heer getrouw is. Hij veranderde mijn verzoek in een realiteit – ik ben nu getrouwd! Wat een geweldige dag. Duizendmaal dank aan onze geweldige, almachtige God!”

Is het niet ongelooflijk wat God doet? De Bijbel zegt: “Ik prijs U, want het is een wonder hoe U mij heeft gemaakt. Alles wat U heeft gemaakt, is bijzonder. Ik weet dat heel goed.” (Psalm 139:14, BB)

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

 1. Trees Poelma op 15 juli 2018 om 2:16 pm

  Graag zou ik gebed vragen voor mijn schoonzoon en kleinzoon. Beide hebben een bloedziekte en hebben een stamceltransplantatie nodig. Mijn schoonzoon, 30 jaar, heeft dit net ondergaan en gaat een moeilijke wegnaar herstel. Mijn kleinzoon, jorik van 1,5jaar, gaat in september. Wij voelen ons gedragen door Hem en bidden en hopen op een wonder dat mijn kleinzoon deze weg gesppaard zal blijven en God met Zijn grote Kracht in zal grijpen. Willen jullie meebidden?  • @Tim op 16 juli 2018 om 6:25 am

   Hoi Trees, we nemen het mee in de gebeden!

   Tim, namens Eric en Wilma