Wat verwacht jij van God?

IWJ FB 1.15

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wat verwacht jij van God?

In de Bijbel staat dat waar ik bang voor was, mij nu is overkomen (De Bijbel, Job 3:25), maar er staat ook dat wat ik geloof, ook gebeuren zal! (Mattheüs 8:13) Als ik goddelijke interventies verwacht, weet ik gewoon dat ze zullen gebeuren! Het zal u gaan naar uw geloof, zegt de Bijbel. (De Bijbel, Mattheüs 9:29)

Wat verwacht jij van God? Verwacht je vandaag wonderen? Al zijn het maar “kleine” wonderen?

Ik zal je een voorbeeld geven. Als ik op zoek ben naar een parkeerplaats, wil ik graag mijn geloof in de praktijk brengen… Ik geloof en weet van tevoren dat God in mijn behoefte zal voorzien. En ik zie het gebeuren! Op een dag, toen ik naar een bijeenkomst in Parijs ging, vroeg iemand in de auto mij: “Hoe gaan we ooit een parkeerplek vinden?” Ik antwoordde: “Geen zorgen, God heeft al voorzien.” En inderdaad: toen we aankwamen op onze bestemming, vertrok precies op dat moment een auto, waardoor er een plaats voor ons vrijkwam.

De persoon in mijn auto riep uit: “Ik was jarenlang taxichauffeur in Parijs en ik heb nog nooit zoiets gezien. Het is een wonder!” Dus, hoe was dit mogelijk? Dit was mogelijk, simpelweg door het betrekken van God bij de situatie. Door de jaren heen werd mijn geloof sterker en werd het “vanzelfsprekender” om te geloven dat God in een parkeerplek zou voorzien.

Geloof lijkt op een bepaalde manier op een spier. Als je het vaker gebruikt, wordt het sterker. Stap vandaag uit in geloof! Betrek God bij de details van je leven en zie wat er gebeurt! Het is een open deur naar wonderen!

Zo blij dat je bestaat!
Eric Célérier en Wilma Veen

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Linda op 16 maart 2019 om 12:17 pm

    Graag wil ik elke dag een bemoediging ontvangen.    • Linda op 16 maart 2019 om 12:18 pm

      Het is zo belangrijk om de dag met god te beginnen. Daarom wil ik deel zijn van ik wonder jou