Zo blij dat je bestaat!

IWJ 12.6

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Zo blij dat je bestaat!

Toen ik nadacht over de vele manieren om te danken, besloot ik om alle e-mails in “Ik Wonder Jou” af te maken met deze uitdrukking: “Zo blij dat je bestaat!”

Ik geloof heel sterk in de kracht van bemoediging! Daarnaast geloof ik ook dat we leven in een samenleving die liever zwaktes benadrukt! Daarom wil ik vandaag tegen je zeggen: “Bravo! Bravo voor alles wat je doet! Bravo voor wie je bent, en bravo voor wie je aan het worden bent samen met Jezus! Ik ben zo blij dat je bestaat!” 

In het boek Handelingen lezen we dat de discipelen elkaar ook aanmoedigen: “Toen de mensen die gelezen hadden, waren ze erg blij en bemoedigd. Judas en Silas, die profeten waren, bemoedigden de broeders en zusters en bouwden hen op in het geloof.” (Handelingen 15: 31-32, BB)

Tegen wie kan jij vandaag vertellen dat je blij bent dat ze bestaan? Samen kunnen we de denkwijze van dit land en deze wereld veranderen. We hebben de mogelijkheid om een nieuwe cultuur te bouwen. De cultuur van het Koninkrijk van God, waarin alles mogelijk is en iedereen geliefd en gewaardeerd wordt!

Wie zou je vandaag kunnen aanmoedigen? Wie zou je kunnen vertellen “Zo blij dat je bestaat!”?

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Mary Mondé op 7 november 2019 om 7:06 am

    Ik kan een vriendin bemoedigen.
    Zij heeft veel lastige momenten in haar leven.
    Daar een tegen is ze wel sterk.