Welke maat heb je? ?

21 januari 2021


Ik sta in de winkel en trek een prachtige jas uit het rek. Maat XXL. Jammer, te groot.

Soms voelt de jas die God jou aanreikt ook als te groot. Je voelt je klein ten opzichte van deze grote God. Niet waardig. Niet goed genoeg…

Ik wil vandaag met je nadenken over wie je BENT, wat jouw identiteit is in Christus. Wie je bent, is zoveel meer dan wat je doet, wat je denkt, wat je wilt. 

Jouw ZIJN is jouw fundament. Daarop bouw je het huis van je leven. 

“Dat nieuwe leven trek je aan, zoals je een stel nieuwe kleren aantrekt.” (Efeziërs 4:24, BB)

Hoe trek je een nieuw leven aan? Ontvang wat je al ontvangen hebt in Christus. De nieuwe kleren hangen al in het rek voor jou. Yes! Je mag het pakken, aantrekken en ontdekken: “Wow, precies mijn maat! Hemels!”

In deze nieuwe outfit, mag je naar buiten wandelen op een nieuwe manier. Je mag gaan handelen, wandelen, voelen en denken vanuit deze nieuwe hemelse identiteit. 

God heeft een nieuw mens van jou gemaakt. Een nieuw mens die op Hem lijkt. Een mens die helemaal is vrijgesproken van schuld en die nu bij God hoort.” (zie Efeziërs 4:24, BB)

Koninklijk mag je leven.
Jou zomaar gegeven.
Niet voor even,
maar eeuwig leven!

Spreek vandaag vol vertrouwen regelmatig uit: “Ik ben nieuw! Ik ben een koningskind, een hemelburger, een overwinnaar en diep geliefd! Deze kleding past mij uitstekend en zit als gegoten! Bedankt, Heer!”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?