Welk Sinterklaasliedje ken jij goed?

04 december 2023

Ik heb een winkelwagentje gescoord. Het is overal druk. De karretjes scheuren de hoek om, mensen reiken hun armen om anderen heen om bij het juiste schap te kunnen komen en de Sinterklaasmuziek staat op ‘repeat’. 

Gezellig hè, die donkere dagen in december. Wacht maar tot de Sinterklaasperiode over is. Drie keer raden wat je dan hoort in de winkels, op de radio en overal en nergens… 

Ik wil je aanmoedigen om in deze donkere tijd je oren te openen voor de woorden van God. Deze zullen je helpen, bemoedigen, aansporen en opvrolijken.

Doe het!
Pak de Bijbel.

Ga zitten en lees bijvoorbeeld heerlijk het boek Handelingen uit. Jouw oren zullen ervan genieten en je hart zal er blij van worden. 

‘Spits jullie oren voor wat Ik zeg en kom naar Mij toe. Luister naar mijn woorden, dan zullen jullie leven.’
(Jesaja 55:3, BB)  

Zullen we samen bidden?
‘In deze donkere en vaak drukke tijd willen we tijd nemen om naar U te luisteren. Uw woorden brengen leven in ons binnenste. In de naam van Jezus. Amen.’

Bezinningsvraag:

  • Wanneer heb je voor het laatst een heel Bijbelboek gelezen alsof het een ‘gewoon’ boek was? 

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?