We krijgen een kleinzoon!

22 december 2022

Nog even en dan wordt onze kleinzoon geboren.
Eind februari is het zover! Waaah:)

Zodra het telefoontje komt dat we op kraambezoek kunnen komen, pakken we de cadeaus, de tissues voor alle gelukstranen en springen we in de auto! Ik garandeer je: dit wordt een tochtje met hoge snelheid:)

Als ik dezelfde reis zou moeten maken voor de kraamvisite zoals de wijzen uit het Oosten destijds hebben gedaan, dan moet ik opschieten. Ik zou dan namelijk als ‘wijze’ zo’n 1500 km te voet af moeten leggen. Met een beetje doorlopen ben ik er na 2 maanden. Hopelijk precies op tijd.

En wat kunnen de wijzen verwachten? Hebben ze enig idee?
De wijzen uit het Oosten durfden de reis aan, zonder dat ze precies wisten wat ze zouden gaan ontdekken, maar de boeken voorspelden de geboorte van een Koningskind.

‘Want er is een Kind geboren: we hebben een Koningszoon gekregen. Hij zal als Koning heersen. Hij wordt Wijze Raadgever, Sterke God, Eeuwige Vader en Vredekoning genoemd’. Jesaja 9:5 BB

En jij? Zou jij je boeltje kunnen inpakken om Jezus te ontmoeten? In het ‘echt’?

Ik weet zeker dat je dat zou doen… en ik ga met je mee! Voor deze Koning willen we graag op reis. 1500 km lopen moet ons zelfs samen gaan lukken. Maar het goede nieuws is dat we thuis mogen blijven!

Deze Koning der koningen vraagt geen lange reis van jou,
Hij reist al met je mee in je eigen hart. Dichterbij kan niet.

  • Merk je het op?
  • Ben jij je ervan bewust?

Zullen we samen bidden?
‘Ik wil niets liever dan met U mijn levensreis lopen. Vol verwachting zie ik uit naar waar U mij gaat brengen. Help mij om meer en meer mijn dagelijkse handel en wandel op Uw reisschema af te stemmen Heer. In Jezus naam. Amen.’

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?