We hebben elkaar nodig!

IWJ-37.03

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | We hebben elkaar nodig!

Wist je dat het vandaag ‘Giving Tuesday’ is? Dit is een dag waar mensen over de hele wereld donaties geven, vrijwilligerswerk doen en organisaties steunen waar ze in geloven. Deze week vraagt ‘Ik Wonder Jou’ om financiële steun. Zou je erover na willen denken om eenmalig of maandelijks bij te dragen? Zo ja, klik dan hier. Heel erg bedankt!

De Bijbel laat zien dat we elkaar nodig hebben:

  • Mozes gaf zijn leiderschap door aan Jozua, die hem hielp met een groot deel van zijn bediening (Exodus 24:13)  
  • Ruth had de hulp van Boaz nodig om voor haar en Naomi te zorgen. (Ruth 3:16)   
  • Gideon werd vergezeld door 300 mannen om zijn volk te redden (Richters 7:7)  
  • Jezus Zelf, die alle macht had en dus ‘niemand nodig had’, koos ervoor om Petrus en Johannes toch om hulp te vragen (Lukas 22:8). En Jezus ontving ook financiële steun van een groep vrouwen die Hem hielpen. (Lukas 8:1-3)  

Welke opdracht God ook aan jou heeft gegeven, Hij plaatst mensen om je heen die er zijn om de opdracht te volbrengen die God aan hen heeft gegeven.

We hebben elkaar nodig. God wil dat zo. Hij wist dat samenwerken als een team, ondanks onze verschillen, ons en Zijn Koninkrijk enorm zou laten groeien.

Voor Ik Wonder Jou is het precies hetzelfde. Als je gezegend bent door deze dagelijkse e-mails, zou je dan willen overwegen om aan dit werk te doneren, zodat nog meer mensen kunnen worden bemoedigd, hersteld en veranderd?

Laten we ons samen inzetten voor het Koninkrijk van God, tot Zijn eer!

Op deze ‘Giving Tuesday’ zou ik het geweldig vinden als je met ons samenwerkt door ons financieel te steunen, zodat mensen over de hele wereld bemoedigd kunnen worden! ‘Ik Wonder Jou’ is op dit moment beschikbaar in 11 verschillende talen. Maar ‘Ik Wonder Jou’ heeft jouw steun echt nodig, zodat de e-mails verstuurd en verbeterd kunnen blijven worden. Je kunt hier klikken om te geven! Laten we ons samen inzetten voor Zijn Koninkrijk door eraan te geven. En je ontvangt ook nog eens een mooi E-book van ons!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.