Ja, ik steun Ik Wonder Jou

Bedankt dat je wilt bijdragen aan Ik Wonder Jou! Weet dat jouw gift eraan bijdraagt dat meer mensen bereikt kunnen worden met het Goede Nieuws van Jezus.

Je kunt online doneren via iDeal, SEPA of Creditcard via onderstaand formulier. En scroll verder om te ontdekken wat de impact van jouw bijdrage kan zijn!

Online doneren

...via iDeal, SEPA of Creditcard
voor zowel maandelijkse als eenmalige giften

Bankgegevens

Om handmatig te doneren:

IBAN: NL57 RABO 0175 8902 93
Ten name van: Stichting Jesus.net Foundation
Onder vermelding van: Ik Wonder Jou

Donaties aan Jesus.net zijn ANBI erkend.

Schermafbeelding 2019-11-26 om 14.52.42

 

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie?
Stuur dan een e-mail naar contact@jesus.net.

Verhalen van Ik Wonder Jou lezers

Jemina (Ghana):

God helpt me mijn woede los te laten. Ik ben minder depressief omdat ik me elke dag met Zijn Woord vul en leer om stil te zijn en Hem te vertrouwen met elk deel van mijn leven.

Priya (India):

"A Miracle Every Day (AMED) is een enorme waardevolle bron van Gods inspiratie in mijn leven. Het is voor mij zo duidelijk dat de Heilige Geest door deze e-mails tot mij spreekt!

Een jaar geleden zat ik eens te kijken naar de verschillende talen van AMED, maar ik kon Tamil niet vinden. Mijn eigen taal. Op dat moment durfde ik de uitdaging nog niet aan om dit zelf op te pakken. Maar het wakkerde wel een diep verlangen aan.

De afgelopen weken heb ik veel gebeden en Gods leiding gezocht of ik misschien toch A Miracle Every Day in het Tamil beschikbaar zou moeten maken. Juist door de e-mails van AMED heb ik geleerd om te luisteren naar de Heilige Geest. Dus dat breng ik nu in de praktijk. Ik ben een hele dag gaan vasten en bidden. Toen las ik Hebreeën 5 over hoe God een roeping heeft voor Abraham. Alsof God tegen mij zei: ik roep ook jou. Wat een overweldigend gevoel!  

Ik heb ook gebedsvrienden gevraagd om mee te bidden voor Gods leiding. En allen bevestigden dat ik op de goede weg zat. Een aantal boden zelfs aan te helpen! Ik voelde mij enorm gesterkt. Door hen, maar vooral door God dat hij mij alle wijsheid en kracht zou geven om deze bediening op te zetten. Ik wil het avontuur aangaan!"

Ellen:

"Ik ben net op weg gegaan om God te leren kennen en toe te laten. Jullie mails zijn een van de eerste stappen daarin. En elke dag sta ik perplex. Alsof jullie mij kennen en weten wat in me omgaat. Jullie mail is echt elke keer een antwoord op mijn vragen of een hulp bij de moeilijkheden. In het begin dacht ik: deze mail is voor iedereen hetzelfde dus dit is toeval. Maar nu, na een paar weken, kan het echt geen toeval meer zijn. Dit is te ongelooflijk. Dus dank jullie wel om me te helpen Zijn weg te zoeken en te leren vertrouwen op Hem. Blij dat jullie bestaan!"

Veelgestelde Vragen

▶ Is het donatieplatform veilig?

Ja, helemaal veilig. Wij werken met Donorbox. Alle donatieformulieren van Donorbox zijn beschermd door SSL / TLS-coderingstechnologie. Het hele afrekenproces is uitzonderlijk veilig.

 

▶ Op welke manier kan ik doneren?

Je kunt doneren via het formulier dat je op deze pagina ziet. Dit kun je doen op twee manieren:

  • IDEAL
  • SEPA (Automatische incasso)
  • Creditcard

Daarnaast kun je ook handmatig een gift overmaken. Onze bankgegevens vind je ook op deze pagina.

 

▶ Kan ik handmatig een donatie overmaken?

Ja, dit zijn onze bankgegevens:

IBAN: NL57 RABO 0175 8902 93
Ten name van: Stichting Jesus.net Foundation
Onder vermelding van: Ik Wonder Jou

 

▶ Kan ik mijn giften aan Jesus.net van de belasting aftrekken?

Ja, dat kan. Want Jesus.net is een door ANBI erkende stichting.