Wat is je geur?

IWJ 9.4-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wat is je geur?

Heb je ooit een lila in bloei gezien? Het wordt ook wel de “vlinderstruik” genoemd. Deze bijnaam komt van het feit dat de lange bloemtrossen een zeer geurige nectar afgeven die veel insecten, met name vlinders, aantrekt. Wanneer de lila bloeit, verspreidt het parfum zich en trekt het vlinders aan die de hele struik bedekken met hun prachtige vleugels.

Wat is jouw geur? 

“Wees dan navolgers van God, als geliefde kinderen, en wandel in de liefde, zoals ook Christus ons liefgehad heeft en Zichzelf voor ons heeft overgegeven als een offergave en slachtoffer, tot een aangename geur voor God.” (Efeze 5:1-2, HSV)

Ik geloof dat, omdat je een ambassadeur bent van het Koninkrijk van de Hemelen, de geur die jij verspreidt die van vrede en liefde is. Meer dan ooit, ben en maak jij het verschil in deze wereld. Door het voorbeeld van Jezus te volgen, verspreid je de geur van de hemel waar je ook gaat.

Net zoals de vlinderstruik zul je dan andere mensen aantrekken. Niet naar jou toe, maar naar Jezus. Ze worden aangetrokken door de liefde die je loslaat, door de geur van Gods aanwezigheid in jou.

Ik wil je vandaag uitdagen en aanmoedigen, discipel van Jezus en ambassadeur van de hemel: Verspreid Zijn geur van liefde! Voor de eer van één naam alleen. De naam van Jezus!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Hilde op 2 september 2019 om 4:30 pm

    Beste,ik ben blij met de bemoediging van elke dag.Voorlopig heb ik nog geen Facebook doch ik heb niet zo veel kennis van pc! Binnenkort zal iemand dat instaleren bij mij.Tot later en mijn dank.Hilde