Wat gebeurt er als we niet geweldig presteren?

20200330 15.27

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wat gebeurt er als we niet geweldig presteren?

Soms denken we dat God niet bij ons is… Als we twijfelen, als we niet weten welke kant we op moeten of wanneer we bang zijn. 

Maar de Bijbel zegt dat de Heilige Geest in ons woont. (Zie 1 Korinthiërs 3:16) Dit betekent dat God door Zijn Geest altijd bij en in ons is. Hij verandert nooit!

In 2 Korinthiërs 5:17 staat: “Als u christen wordt, wordt u van binnen helemaal nieuw. U bent als het ware opnieuw door God geschapen. Er is een heel nieuw leven begonnen.” (HTB)  Je bent dus nieuw van binnen! Dat verdwijnt niet als je het even iets minder doet of wanneer je het gevoel hebt dat je niet genoeg bent. Gelukkig maar!

Nee, dit nieuwe leven is gekocht met een prijs: Het offer van Jezus. De Heilige Geest zal je niet verlaten wanneer je twijfelt of verkeerde keuzes maakt. Hij is altijd bij je. Door voor Jezus te kiezen en Hem te volgen, krijg je dit geweldige cadeau: de Heilige Geest gaat in je wonen. Je bent nooit meer alleen! Hoe geweldig is dat?!

Ik moedig je vandaag aan om de kracht van deze waarheid te ontdekken: God, de Vader, de Zoon en de Heilige Geest, is de hele dag bij je! Je bent niet alleen!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Rien op 30 maart 2020 om 4:40 am

    Dank dat ik God heb mogen leren kennen die mij heeft vergeven door Jezus. En dat mijn leven er ook anders uit mag zien al moet ik nog zoveel leren.