Wat doe je als je verliefd bent?

03 september 2022

Als je verliefd bent, wil je maar één ding.

 • Jouw lief omarmen;
 • Luisteren naar de stem van jouw lief;
 • Naast jouw lief zitten;
 • Samen dingen ondernemen.

David is ook ‘in love’.
Hij is zo onder de indruk van wie God is, dat Hij niets beters kan verzinnen, dan dicht bij God te zijn.

‘Ik vraag maar één ding van de Heer.
Dit is wat ik het liefste wil:
ik wil alle dagen van mijn leven dicht bij de Heer zijn,
om ervan te genieten hoe prachtig en hoe vriendelijk Hij is
en om Hem te leren kennen.’ Psalmen 27:4 BB

Wat wil jij het liefst?

Ik wens je toe dat je diep verlangt, naar dicht bij God zijn.
Genieten van Zijn aanwezigheid. Zodat je meer en meer zult ontdekken hoe God is:

 • prachtig
 • vriendelijk
 • zachtaardig
 • overtuigend
  rustgevend
 • motiverend
 • zegenend
 • sterkend
 • troostend
 • zuiverend

Maak van Gods aanwezigheid je prioriteit. Geniet ervan om bij Hem te zijn. Laat je omarmen door Zijn liefde. Mag Hij tot je hart spreken? Durf je naar Hem te luisteren? Zoek Hem met heel je hart, met heel je ziel, met al je kracht. Je zult er geen spijt van krijgen!

‘’s Nachts verlang ik met mijn hele hart naar U.
Vanuit het diepst van mijn hart verlang ik naar U.’ Jesaja 26:9 BB

Zullen we samen bidden?
“Wij verlangen naar U. We willen in dit leven dichtbij U zijn, omdat we merken dat U onze grootste troost, inspirator, steun en toeverlaat bent. Dichtbij U zijn, geeft ons kracht. Help ons Heer, om Uw aanwezigheid elke dag te zoeken. Amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?