Wanneer voel jij je veilig?

13 augustus 2022

We zijn op vakantie. Ik slaap achterin onze bus die André tot een camper heeft omgebouwd. We slapen in the middle of nowhere ergens in Zweden. Ineens gaat het buiten als een gek tekeer. De regen dendert op ons dak.

Ik word helemaal blij!
Ik lig warm en veilig in een slaapzak… in een bus.

Zo mag jij je ook veilig weten in de Schuilplaats van de Allerhoogste. Waar je op dit moment ook bent in deze wereld. Je hoort bij Hem. Hij is jouw schuilplaats.

‘Als je bescherming zoekt bij de Allerhoogste God,
ben je helemaal veilig.
Ik zeg tegen de Heer:
“Bij U ben ik zo veilig als in een schuilplaats,
zo veilig als in een burcht.
U bent mijn God. Ik vertrouw op U.”’ Psalmen 91.1-2 BB

Misschien kun je door omstandigheden niet op vakantie of is jouw vakantie door allerlei oorzaken in het water gevallen. Besef dat het intens schuilen bij God meer rust geeft dan welke vakantie dan ook.

Zijn veiligheid, ondanks alle omstandigheden op dit moment in deze wereld, is jouw zekerheid.

Zullen we samen bidden?
‘Wij willen niets liever dan op dit moment bij U schuilen. Onze zorgen, problemen, verdriet, verlangens en onze dromen brengen wij in Uw veiligheid. Dank U wel voor het voorrecht dat we veilig zijn bij U. Amen.’

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?