Voor wie ben jij vandaag een wonder?

29 juni 2022

Wie bewonder jij?
Ik kan heel veel namen noemen, maar één persoon bewonder ik enorm: Nick Vujicic.
Ik weet niet of ik zijn naam goed uitspreek, laten we hem gewoon Nick noemen.

Nick werd geboren zonder armen en benen. Als kind kon hij niet meespelen met andere kinderen en naarmate hij ouder werd, werd zijn verdriet en worsteling groter. Hij kon niet begrijpen dat God dit niet had voorkomen.

Maar…ondanks zijn omstandigheden is hij nu gelukkig. Hij is getrouwd en heeft 4 kinderen gekregen. Hij vliegt de hele wereld over om mensen te inspireren met Gods woord.
Nick zegt vaak: “Als je geen wonder kunt krijgen, wees er dan een.”

En Nick is zeker een wonder voor zoveel mensen. Als hij zonder armen en benen in staat is om dánkbaar te zijn en te kunnen genieten, dan kunnen wij dat zeker ook!
Als Nick het kan, dan kun jij het ook! 

Wacht jij op een wonder?
Wéés een wonder.

Wonderen in je leven gebeuren door dankbaarheid te oefenen.
Door een aanmoediging te zijn voor iemand om je heen, zoals ook Nick dat is voor ons.
Voor mij, voor jou! 

We begrijpen Gods plannen niet altijd,
maar God heeft wel degelijk een plan met jou.

Houd net zoveel van elkaar, als Ik van jullie.  Johannes 13:34 BB       

Mijn gebed voor jou is, dat je elke dag een wonder voor anderen zult zijn!
Zeg… voor wie ga jij vandaag een wonder zijn?

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?