Verberg je emoties niet voor de Heer!

IWJ 15.7-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Verberg je emoties niet voor de Heer!

David was erg eerlijk in boeken die in de Bijbel staan. Hij beschreef zijn emoties en was niet bang om God binnen te laten in zijn ziel en Hem te vertellen wat hij werkelijk voelde. Op een dag zei hij: “Het ging zo goed met me, dat ik zorgeloos dacht: “Mij kan niets gebeuren.” Heer, toen U vriendelijk voor mij was, voelde ik me sterk: ik stond zo stevig als een berg. Maar toen U boos op mij werd, wist ik me geen raad meer. Ik riep tot U, Heer, ik smeekte U om medelijden.” (Psalm 30:7-9, BB)

God waardeert het wanneer je echt en eerlijk bij Hem bent, wanneer je deelt wat je echt voelt.

Vind je het lastig om te begrijpen waarom bepaalde dingen gebeuren ​​in je leven? Heb je pijn of lijd je? Vertel het Hem.

Voel je je verloren? Verlaten? Verraden? Open je hart voor de Heer. Geef Hem ook je tranen. Hij wil naar je luisteren, je geruststellen, je troosten.

Je kunt eerlijk zijn tegen God. Hij is je beste vriend!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Thomas op 20 oktober 2018 om 12:45 pm

    Shalom