Verandert jouw geloof door social media? ?

27 november 2020


Een tekst die ik heel mooi en bemoedigend vindt, staat in Hebreeën 13:8: “Jezus Christus is gisteren, vandaag en voor eeuwig Dezelfde.” (BB)  

Jezus is onze stabiliteit in een wereld waarin alles instabiel is. De online wereld is steeds meer de ‘echte’ wereld. Alles verandert in hoog tempo. De tijd dat ik op mijn fiets sprong om een pak melk bij de buurtwinkel om de hoek te halen, is zo van de vorige eeuw. 

Nu klik ik mijn boodschappenmandje vol en gaat een dag later de voordeurbel. “Alstublieft, uw boodschappen.”

Hoe fijn is online? 

Ik zelf heb elke week diverse ‘Zoom’ videogesprekken. Ik ‘zoom’ twee keer per week met jou. Als je de link bij deze e-mail aanklikt, zie je mij, hoor je mij en kun je met mij chatten tijdens een live sessie van Ik Wonder Jou. Je kunt dit overigens allemaal simpel terugkijken op YouTube. Het is bijzonder om te zien hoe de Ik Wonder Jou Community elkaar inspireert en bemoedigt en nu ook op Facebook direct contact heeft met elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd!    

Wat doe jij online? 

Ik post mijn dagelijkse bezigheden regelmatig op Instagram en Facebook, zodat je samen met mij kunt optrekken in het leven. Ik like jouw posts zo veel mogelijk. Messenger berichten probeer ik tijdig te beantwoorden en mijn e-mails zijn nog niet de deur uit of ik ontvang ze met een nog grotere snelheid terug…

Pfff… kan ik ook offline?

Is Jezus online of offline? Jezus is altijd al online geweest en zal altijd online blijven. Hij reageert sneller dan het licht. Hij weet meer dan elke database. Hij is geavanceerder dan elke computer en beheert elk netwerk. In al Zijn liefde vertrouwt Hij ons de wereld toe die we met zorg mogen beheren. Online en offline. 

Ik moedig je aan vol liefde met de aarde en andere mensen om te gaan.

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?