Richt je ogen op Jezus

IWJ 5.6-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Richt je ogen op Jezus

De Bijbel verwijst naar Jezus als de “stralende Morgenster” (zie Openbaring 22:16)

Vroeger vonden schippers hun weg op het water onder andere door naar de sterren te kijken. Een ster is het licht in het midden van de duisternis. Een gids, een pad dat gevolgd moet worden om de weg niet kwijt te raken.

Als we in het donker zijn, weten we niet waar we zijn of waar we heen moeten gaan. Als je je verward voelt temidden van de situatie waarin je je bevindt, gedesoriënteerd door de problemen van het leven, kijk dan opnieuw naar Jezus. Als een ster in de nacht verlicht Hij je pad.

Zoals Johannes zei, Jezus is “het licht dat schijnt in de duisternis” (Johannes 1:5). Verschillende trouwe lezers van “Ik Wonder Jou” schreven over de aanmoediging die ze ervoeren door hun dag te beginnen met een blik op Jezus.

“Iedere ochtend lees ik de berichten door de genade van God. Het versterkt mijn geloof en mijn gevoel dat ik bij God hoor.” (Marie)

“Met dank aan ‘Ik Wonder Jou’ realiseer ik me weer dat Jezus mijn Herder is!” (Marga)

“Ik lees de e-mails iedere ochtend. Ik lees de Bijbel en/of luister naar een preek terwijl ik ontbijt. Ik wil steeds meer lijken op Jezus. Er is iets veranderd in mijn leven… De depressie is weg!” (Karan)

Heb vandaag een gezegende dag vol van Zijn licht!

Zo blij dat je bestaat!

P.S. Heb je God ook ervaren door de e-mails van ‘Ik Wonder Jou’? We zijn benieuwd naar je verhalen. Je kunt jouw verhaal delen door te reageren op deze e-mail.

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Ton op 7 november 2018 om 6:49 pm

    Ik kan niet onder woorden brengen wat er met me gebeurd is. Ik werd gedoopt toen ik 33 jaar was, het was de mooiste dag van mijn leven. Ik dacht, nu kan me niks meer gebeuren. Nou lieve mensen, ik heb vreselijke drama’s meegemaakt, door me eigen toedoen. Als ik er nu op terug kijk, weet ik dat God bij me was, viel in de ene wonder na de andere. Vader, ik dank U uit de grond van mijn hart.

    Ton