Prijs God!

17 september 2023

Wat zou er gebeuren met je dag, als je de hele dag God prijst?

Wat zal het effect zijn op je denken en je gevoel?

Zullen we samen vandaag deze uitdaging aangaan? Psalm 113 helpt ons. 

Halleluja! Prijs de Heer!
Dienaren van de Heer, prijs Hem! Prijs de Heer, nu en voor eeuwig. Laat iedereen de Heer prijzen, vanaf de plaats waar de zon opkomt tot daar waar de zon ondergaat. De Heer heerst over alle volken. Zo hoog als de hemel is, zó groot is zijn macht en majesteit. Is er iemand zoals onze Heer God? Hij woont in de hoogste hemel. Maar Hij ziet alles, diep beneden Zich op de aarde. Hij tilt arme en verdrukte mensen op. Hij tilt ze op uit de ellende. Hij geeft hun een plaats bij de leiders van zijn volk. Vrouwen die geen kinderen konden krijgen, geeft Hij een gezin. Hij maakt hen blije moeders met kinderen. Halleluja! Prijs de Heer!”
(Psalm 113, BB) 

Psalm 113 geeft ons zoveel redenen om God te aanbidden en te eren:

  • Hij is de God, die heerst over alle volken en die arme en verdrukte mensen optilt. 
  • De Almachtige God bouwt Zijn troon op onze aanbidding!
  • De God van het leven, gaat aan het werk in jouw leven als jij Hem aanbidt!

Ik geloof dat God je vandaag helpt om Zijn naam te eren! Hij gaat aan het werk in jouw leven. Hij geeft jou Zijn genade. Het onvruchtbare wordt vruchtbaar, lees maar in vers 9. 

Er is niks beter dan God aanbidden! 

Ik daag je uit om God vandaag de hele dag door te aanbidden! Je kunt dat onder andere doen met het prachtige lied, How Great Is Our God van Chris Tomlin.

Tot slot:
Wat helpt jou om God te aanbidden?

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?