Luister naar Jezus

IWJ Gods stem-3-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Luister naar Jezus

Zonder Jezus kunnen we niets doen. Hij zegt zelf in Johannes 15:5: “… Want zonder Mij kunnen jullie niets doen.” (BB)

Inderdaad, wat kunnen we doen zonder het geluid van Zijn stem, zonder Zijn instructies?

Jezus is de goede herder die je elke dag begeleidt. We lezen in Johannes 10:27-28: “Mijn schapen luisteren naar mijn stem, en Ik ken ze, en ze volgen Mij. En Ik geef hun het eeuwige leven. Ze zullen tot in eeuwigheid niet verloren gaan. Ze zijn van Mij en niemand zal ze uit mijn handen kunnen roven.'” (BB)

God wil elke dag met je praten om je weg te verlichten en je te begeleiden. Hij belooft dat je nooit verdwaald zult raken. Waarom? Omdat je Zijn stem hoort. Blijf elke dag tijd met Jezus nemen om alles te horen wat Hij tegen je wil zeggen.

Als je vandaag een wonder wilt ervaren nodig ik je uit om:

  • Te mediteren op Zijn Woord om te begrijpen wat Hij je wil zeggen. Probeer bijvoorbeeld mijn leesplannen in de Bijbel-app van YouVersion.
  • Breng tijd door in Zijn aanwezigheid, kijk naar Hem en luister naar Hem.
  • Aanbid Hem door met heel je hart Zijn goedheid te bezingen.

Ontvang vandaag alles wat Jezus voor je heeft. Een bemoedigend of geruststellend woord, de genezing waar je al lang op wacht… Jezus heeft en Jezus is alles wat je nodig hebt.

Wees gezegend en heb een dag vol van Zijn liefde en Zijn genade!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.