Jouw woestijn zal bloeien!

24 november 2022

In Chili ligt de Atacamawoestijn, deze is extreem droog. Eens in de zoveel jaar vindt daar een wonder plaats. De woestijn veranderd van een dorre, droge vlakte in een bloemenzee. Ook wel de ‘superbloei’ genoemd.
De hele woestijn is dan één grote bloemenzee!
Hoe kan dat?!
In de woestijn liggen verborgen zaden van meerjarige woestijnplanten. Deze zijn maanden- of jarenlang in een rusttoestand. Alleen wanneer het regent, gaat de beschermlaag van de zaden eraf, waardoor ze ontkiemen. Deze woestijnstrook in Chili strekt zich 1600 kilometer uit langs de noordwestelijke kust.
1600 kilometer zand wordt
1600 kilometer bloemen!

Ik wens je zo’n superbloei toe.

Juist op die plekken in je leven, waarvan jij de hoop al hebt opgegeven! Ik bid je toe dat God je mag gaan verrassen met een ‘superbloei’!

Je ziet er nu nog niets van,
maar zie voor je hoe elk gebed
als een verborgen zaad is in de woestijngrond.

Heb geloof!
Vertrouw!

God kan ook wonderen in jouw leven doen. Hij kan jouw financiële situatie laten bloeien, jouw gezondheid laten floreren, jouw relaties vernieuwen…
Mag Hij jou Zijn milde regen schenken?

Jesaja sprak ook over een ‘superbloei’:

‘De woestijn en het dorre land zullen blij zijn. De steppe zal juichen en zal bloeien als een roos. De steppe zal vol bloemen staan en zal juichen en jubelen.’ Jesaja 35:1 BB

Ik bid voor je dat God je mag laten zien welke beloften Hij ook voor jou heeft. Hij is bij je. Hoe je situatie ook is. Als je grote uitdagingen voor je hebt liggen, weet dat ook daarin God meer kan doen, dan jij kunt bidden of beseffen.

Zullen we samen bidden?
‘Dank U wel dat U alles wat zo dor in mijn leven is, echt kunt veranderen. Omdat ik het met mijn ogen niet zie is het soms zo moeilijk om te geloven, maar Heer, vandaag spreek ik uit: ‘ik vertrouw op Uw superbloei in mijn leven. Amen.’

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?