Jij kunt vliegen!

19 september 2023

Een zwaluw die als een snelle achtbaan door de lucht schiet, vind ik zo fascinerend. Maar heb je weleens een lucht, gevuld met zwaluwen gezien? Deze kleine vogel maakt een 10.000 kilometer lange tocht over de wereld. Serieus! Het is een tocht waar de zwaluw van nature klaar voor is. 

Jij bent ook gemaakt om te vliegen.

Met andere woorden, je bent gemaakt om boven jouw omstandigheden uit te stijgen, door de kracht van de Heilige Geest!

Jij kunt vliegen.

Want het is door Zijn Geest dat…

  • …je bijzondere dingen bereikt;
  • …je je doelen behaalt;
  • …je de kracht hebt om door te gaan, zelfs bij tegenwind.

Door je geloof in Jezus, stijg je boven je omstandigheden uit! Ze hebben geen grip op je.

‘Niet door kracht of geweld zal het werk worden gedaan, maar door mijn Geest, zegt de Heer van de hemelse legers.’
(Zacharia 4:6, BB)

Bid vandaag mee:
‘Jezus, door mijn geloof in U, zweef ik op de wind, als een adelaar! U hebt me gemaakt om te vliegen, ongeacht de omstandigheden. Niet door kracht of geweld, maar door Uw Geest, zal ik grote dingen bereiken in Uw naam! Amen!’

Bezinningsvraag:

  • Kun je je herinneren wanneer jij boven je omstandigheden uitgetild werd?

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?