Jij bent het wonder!

IWJ 3.18-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jij bent het wonder!

Wanneer ik de korte, bemoedigende verhalen lees die sommige lezers van ‘Ik Wonder Jou’ mij sturen, realiseer ik me opnieuw dat God werkt als mannen en vrouwen het van Hem verwachten. Jij bent een wonder!

Zoveel harten zijn hersteld, zoveel daden van vergeving, levens die bemoedigd en veranderd zijn… Dit alles is het werk en het ingrijpen van God. Het moedigt aan om verder te gaan, om contact te houden via ‘Ik Wonder Jou’.

Toen ik aan ‘Ik Wonder Jou’ begon, wilde ik op een speciale manier Gods mensen dienen…  Ik lees het wanneer je iets instuurt, ik luister naar je en ik verheug me over het wonder dat wacht op jou…

  • “‘Ik Wonder Jou’ helpt mij ​​om dag na dag sterk te blijven en niet op te geven. ‘Ik Wonder Jou’ ondersteunt mij en leidt me door de Bijbel. Het is een gespreksonderwerp op kantoor, in onze familie en in mijn gebedsgroep.” Chris
  • “Ik Wonder Jou’ heeft me geholpen mijn pijn uit het verleden los te laten en om alles aan Hem te geven, elke dag. Mijn relatie met de Vader en Zijn Zoon, Jezus Christus is verdiept. Ik heb opnieuw vreugde gevonden. Bedankt.” Martine

Je bent echt een wonder van God! Hij houdt van jou op een speciale en persoonlijke manier.

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Grietina Swieringa op 19 augustus 2018 om 11:47 pm

    Nieuwsgierig naar wat ik te lezen krijg ?