Jij bent het wonder!

22 september 2023

Je bent een wonder!
God is zo blij dat jij bestaat!
Hij heeft je gewenst, gewild en je bent zeer geliefd door Hem.

Als ik de mails lees die jullie mij sturen, waarin jullie met mij delen wat de dagelijkse mail met je doet en waar je soms doorheen moet in het leven, word ik stil. Telkens en telkens weer ben ik onder de indruk van het werk van de Heilige Geest, door de woorden van Ik Wonder Jou heen. 

De mails zijn van mensen die:

 • bemoedigd zijn;
 • veranderd zijn;
 • sterker geworden zijn;
 • los gekomen zijn van verslaving;
 • een hersteld huwelijk hebben;
 • vergeving hebben ontvangen;
 • los gekomen zijn van doodswensen;
 • nieuwe stappen in het leven hebben durven zetten;
 • groter hebben leren denken over hun eigen leven;
 • opnieuw zijn gaan geloven in relaties.


Als je het van God verwacht,
mag je grote dingen in je leven verwachten!

Jij bent een wonder!
En God doet wonderen in jou.

Een paar reacties van lezers / luisteraars:

 • ‘Het afgelopen jaar ben ik enorm bemoedigd door de mails van Ik Wonder Jou en het heeft mij veel gebracht. Ik ben dichter naar God gegroeid en dat is ook mijn wens voor aankomend jaar.’ – J.-
 • ‘Ik volg je via YouTube. Ik vind het altijd prachtig mooi, omdat het echt met God te maken heeft.’  – Jan –
 • ‘Heel erg bedankt voor zulke mooie e-mails! Ik begin mijn dag altijd met je e-mail, ik krijg er veel positieve energie van.’ – Anoniem –

Je bent echt een wonder van God!
Hij houdt van jou op een speciale en persoonlijke manier.

Bezinningsvraag:

 • Kun je geloven dat je Gods wonder bent? 

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?