Jezus is al hier!

IWJ 13.24-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jezus is al hier!

De gelovigen uit het Oude Testament hadden een belofte van God: Op een dag komt de Messias en Hij zal Gods volk voor altijd bevrijden! (zie Micha 5:2)

Deze mensen leefden iedere dag met een wachtende en verwachtende houding: “Wanneer zal de Messias komen? Is Hij al gekomen, onze Messias, onze Verlosser?”

Hoe anders is het nu voor ons. Ja, wij hoeven niet meer te wachten op een Redder, want Hij is al gekomen! Hij is niet alleen gekomen, Hij is er nog steeds en Hij leeft in ons! 

Die Ene op wie de gelovigen duizenden jaren hebben gewacht is hier bij ons, naast ons, iedere dag. Wat een cadeau! Wat een geweldig nieuws!

Jouw Redder, de langverwachte Messias, jouw Verlosser, is hier. Je hoeft niet naar de lucht te kijken en te wachten. Jezus is hier, naast je, Hij leeft in jou en Hij redt jou keer op keer!

Je kunt vandaag weer op Hem rekenen!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Katrien op 9 oktober 2019 om 12:19 pm

    Zeker een heel groot cadeau, wat zijn wij rijk dat Hij bij ons is, edere dag elk moment .
    Dank U Heer  2. Luc Forrier op 9 oktober 2019 om 12:29 pm

    Ik ben jullie en de Heer dankbaar om jullie bemoediging dagelijks te mogen ontvangen.