Je wordt gezocht!

IWJ 7.2-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je wordt gezocht!

De God van liefde is vandaag op zoek naar Zijn meest geliefde eigendom… JIJ!

“Ikzelf zal voor mijn schapen zorgen en hen een plek geven om te rusten. Vermiste dieren zal Ik opzoeken, verdwaalde breng Ik terug. Gewonde dieren verpleeg Ik, zieke zal Ik genezen…” (Ezechiël 34:16, BB)

Jezus is nooit te moe om met je te praten, je te roepen of op de deur van je hart te kloppen. Want meer dan wat dan ook, wil Hij jou voor zichzelf. Hij wil dat…

Ja, Hij wil je leven veranderen, je ziel aanraken, verbonden en verankerd in Hem!

Vandaag nodig ik je uit om de God die jou zoekt je te laten vinden!

Zo blij dat je bestaat!


Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Olivia op 27 januari 2019 om 6:35 am

    Wat een zegen dat u elke dag een bemoediging heeft met tekst en schriftgedeeltes. Ga elke dag bestuderen met mijn kinderen.