Je krijgt zoveel als je geeft…

IWJ-37.06

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je krijgt zoveel als je geeft…

Deze week vragen we je om financieel bij te dragen aan ‘Ik Wonder Jou’. Wil je overwegen om ons maandelijks of eenmalig te steunen? 100% van je (belastingaftrekbare) gift gaat direct naar de verspreiding en verbetering van ‘Ik Wonder Jou’. Je kunt hier klikken om bij te dragen. Elke gift, klein of groot, kan enorme impact hebben in de levens van andere mensen. Bedankt! 

Ik wil je vandaag bemoedigen door deze uitspraak van Jezus: Geef, dan zal er ook aan jou gegeven worden: een goed gevulde, aangedrukte, geschudde, overlopende maatbeker zullen de mensen je geven. Want de maat waarmee jij andere mensen meet, daarmee zul jij ook gemeten worden.”” (Lukas 6:38, BB)  

Ik heb hier wel eens om gelachen, terwijl ik dacht: “God is niet erg goed wiskunde!”. Het lijkt alsof Hij zegt dat ik hoe meer ik geef, hoe meer ik krijg. Dat is toch vreemd?

In het Koninkrijk van God is geven een synoniem voor winst, niet voor verlies! Misschien denk je dat volgens deze logica geven geen goede en liefdevolle daad is, maar juist egoïstisch. Je geeft om te ontvangen, lijkt het. Maar als we met een verkeerd hart geven, kan God ons niet volledig zegenen. Hij geeft aan ons op de manier dat wij aan anderen geven!

God zegent degene die geeft uit gehoorzaamheid, uit liefde voor Hem, zonder dwang. Wanneer we op deze manier geven, keert wat we geven op een onlogische en overvloedige manier naar ons terug! 🙂

Hij heeft ons zoveel manieren gegeven om te geven! Bijvoorbeeld door…

  • …tijd te maken voor iemand die overstuur is,
  • …te glimlachen naar de cassière,
  • …geld te geven om een goed doel te ondersteunen,
  • …je talenten in te zetten voor je kerk of lokale gemeenschap,
  • …gastvrij te zijn door je huis te openen voor andere mensen,
  • …en nog veel meer!

Ik wil je vandaag aanmoedigen om aan God te vragen of er een nieuwe manier is waarop Hij wil dat je geeft. Als je de aanwijzingen van Zijn Heilige Geest opvolgt, zal Hij je zegenen op Zijn manier: verrassend en gul!

Als je op een speciale manier bent aangeraakt door ‘Ik Wonder Jou’ en deze zegen graag wil delen met anderen, zou je dan willen overwegen om financieel met ons samen te werken? Dan krijg je het E-book ‘Gezegend om een zegen te zijn!’! Wat je ook geeft, ik geloof dat God zelf het zal vermenigvuldigen voor Zijn Koninkrijk, zodat jij en veel andere mensen gezegend zullen worden. Klik hier om te geven. Dank je! 🙂 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.