Je bent een kunstwerk…

20200307

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bent een kunstwerk…

Michelangelo is een van de grootste kunstenaars van onze geschiedenis. Zijn creaties worden wereldwijd geprezen. Ongelooflijk knap hoe hij in staat was om emoties in beelden te laten zien.

En wat vond Michelangelo zelf van zijn talent? “Ach, zo moeilijk is dat niet”, zei hij. “Je moet gewoon de reststukken uit een brok steen hakken en het kunstwerk dat in dat brokstuk zit, wordt dan vanzelf zichtbaar.”

God ziet jouw schoonheid, terwijl jij een brok steen ziet…

God ziet mogelijkheden in jou, terwijl jij onmogelijkheden voor ogen hebt…

Stap in de wereld van de grootste kunstenaar, jouw God. Kijk met Zijn ogen naar je leven. Zie hoe Hij jou vormde in het donker, toen niemand je nog zag.

In Psalm 139:15-16 staat: “U zag me al toen U mij daar in het donker vormde, waar nog niemand anders mij zag. U zag me al toen ik nog helemaal geen vorm had. Al mijn dagen stonden al in uw boek toen ik nog niet één dag daarvan had geleefd.” (BB)

God is jouw kunstenaar en Hij wil je helpen om van je leven een kunstwerk te maken.

Zullen we samen bidden? “Dank U dat U een kunstwerk heeft gemaakt, toen U mij maakte. Wilt U mij helpen om dat kunstwerk in mijzelf te ontdekken? Open mijn ogen voor de schoonheid die U in mijn leven leven heeft gelegd. Vergeef mij Heer dat ik de creatie die U van mij maakte soms zo afkraak en help mij om elke dag Uw schoonheid in mijzelf te zien.”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Budenaers claire op 13 maart 2020 om 11:15 am

    Ik ben zo blij met jullie dagelijkse teksten, en ook omdat je ze kan beluisteren door iemand die ze voorleest. Zo kan alles dieper tot je doordringen. In deze tijden met het corona virus e.d. is het als Christen nodig om bemoedigd te worden, en zeker ook voor de niet gelovigen. Ik als christen weet dat ik in de wereld leef, maar niet van de wereld ben, en ik kijk uit naar Gods koninkrijk, maar zolang we hier in het wereldse zijn moeten we er ook doorheen, en daarom vind ik het zo belangrijk dat er mensen zijn als jullie die deze gaven en talenten gekregen hebben om anderen te bemoedigen, en een grote steun te zijn in deze moeilijke tijden. Moge de Heer jullie blijven zegenen in jullie werk, en in alles wat jullie doen?????????❤❤❤?‍♀️