Ik moet dit doen!

18 november 2020


Deze week is het ‘de week van de werkstress’. Herken je het gevoel dat je van alles moet? Vaak is het dan vooral zo dat je denkt dat je van alles moet. Gestrest voer je de stress alleen maar verder op door te geloven dat zonder jou de wereld vergaat. Je denkt de wereld te moeten redden… 

Maar ik heb goed nieuws! Jij hoeft de wereld niet te redden, Jezus heeft de wereld al gered.

Als jouw to-do-lijst nog lang niet is afgestreept, mag Jezus dan toch iets toevoegen aan jouw lijst? Wat denk je dat Hij erbij gaat schrijven?

Ik heb wel een vermoeden :-). Er komt een to-do actiepunt waar het volgende bij staat:

“Geniet!”

Jezus zelf ging af en toe naar een feest. Los van Zijn roeping als Redder van de wereld liet Hij ons zien dat puur leven ook te maken heeft met loslaten en genieten. 

Mag Jezus op het feest van jouw leven komen? Mag Hij meegenieten met wat jij te vieren hebt?

“Op de derde dag was er een bruiloft in Kana in Galilea. Jezus’ moeder was op het feest. Ook Jezus en de leerlingen waren uitgenodigd.” (Johannes 2:1-2, BB)  

Kun je het leven nog vieren? Mag Jezus jou daarbij helpen?

Vraag Hem in jouw leven te komen. Nodig Hem uit, dan gaat Hij jou helpen om het leven te vieren. Water verandert Hij in wijn… ook bij jou!

Jezus maakt het gewone leven ongewoon smaakvol. 

Zullen we samen bidden? “Ik nodig U van harte uit in mijn leven. U bent mijn Eregast. Wilt U mij leren om van het gewone leven een bijzonder leven te maken tot eer van Uw naam. Leer mij om los te laten en niet de redder van de wereld te willen zijn, want dat bent U al. Dank U. Amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?