Ik ben verliefd

04 juni 2023

Zoonlief is verliefd.
Ik mag het langs de zijlijn meebeleven. Wat een feest dat hij stralend en open aan mij vertelt hoe leuk ze is. Hij koopt cadeautjes, schrijft zelfs een brief, appt uren met haar, kijkt drie keer vaker in de spiegel, doet een lekker geurtje op…
Je kunt wel stellen dat hij zeer geïnteresseerd is in haar. En dan druk ik het nog zachtjes uit:)

Is God ook zo geïnteresseerd in jou?
Waaahhh…. Zijn interesse in jou is nog veel groter!

Hij gaf zelfs Zijn Zoon voor jou! Wat wil je dat Hij nog meer doet om jou te laten weten dat Hij grote interesse heeft in elk gebied in je leven? En dan druk ik het nog zachtjes uit:)

Liefde komt van twee kanten.
God schonk alles.
Wat schenk jij Hem?

Durf je, kun je, wil je jouw leven volledig aan Hem geven,  zodat je Zijn deel ten volle zal mogen gaan beleven?

Jezus zegt:

‘Ga dus leven zoals God het wil
en geloof het goede nieuws.’
(Markus 1:15, BB)

Zullen we samen bidden?
‘Hier ben ik, Heer. Ik geef mijzelf helemaal aan U. Ik verlang ernaar om dagelijks met U te spreken. Aan U te denken. Uw genade te ontvangen. Wat een zegen. Amen.’

PS. Ik daag je uit om vandaag tijdens je dagelijkse bezigheden de volgende zin uit te spreken: ‘Ik heb U lief, zelfs boven … (en dan vul je de bezigheid in die je op dat moment doet)

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?