Gods liefde voor jou is ongeëvenaard! ?

20200416 15.14

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Gods liefde voor jou is ongeëvenaard! ?

Als iemand je zou vragen wat de grootste macht van de aarde is, wat zou je dan zeggen?

Sommigen zullen zeggen dat de Verenigde Staten of China het sterkst zijn. Anderen wijzen erop dat het coronavirus ook wel erg veel macht heeft tegenwoordig… Weer anderen zullen zeggen dat liefde de grootste macht op aarde is. En dat laatste klopt!

God wist dit altijd al, vanaf het begin van de tijd. Liefde is het sterkst, omdat God er mee begon! We zien deze macht aan het werk door het cadeau van Jezus aan het kruis. Dat is echt liefde!

Geraakt door dat cadeau, schreef de apostel Paulus: Want ik schaam mij niet voor het goede nieuws van Christus. Want het goede nieuws is de kracht van God: iedereen die het gelooft, wordt erdoor gered.” (Romeinen 1:16, BB)

Wat Jezus voor ons heeft gedaan, lijkt misschien gek voor sommige mensen, maar het is een uiting van de grootste liefde ooit! Een liefde die nooit stopt. Een liefde die naar jou op zoek is.

Weet dat Gods liefde voor jou ongeëvenaard is, groter dan je je ooit kunt beseffen! Houd je daar aan vast in deze bijzondere tijd!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Marjolein op 16 april 2020 om 6:51 am

    Best Eric en Wilma,

    Heel erg bedankt voor jullie dagelijks mailtjes. Vaak wordt ik er door geraakt. Dan staat er precies in wat ik op dat moment nodig heb. En wordt ik weer bemoedigd om door te gaan.  2. Budenaers claire op 16 april 2020 om 7:41 am

    Lieve Wilma, ik bekijk de live video’s en ik vind jou bijbelkennis geweldig, u hebt ook zo een unieke positieve uitraling, daar wordt mijn hele dag goed van, je hebt een mooi talent gekregen van de Heer. En je gebruikt het geweldig, ik vind dat dit ook eens mag gezegd worden, ik ben blij dat je bestaat.Lieve groetjes van Claire uit België.???????????????‍♀️?