God wil je raken en veranderen!

IWJ 3.4-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God wil je raken en veranderen!

“Moeilijke paden leiden vaak tot buitengewone bestemmingen.” Dit is een citaat van Nick Vujicic, een man die ik enorm bewonder. Vandaag wil ik je aanmoedigen om je te richten op je bestemming en minder op het pad dat daar naartoe leidt.

We hebben allemaal de neiging om te kijken naar het probleem, in plaats van naar de oplossing. Ik stuur je ‘Ik Wonder Jou’ elke dag, zodat je weet dat je je ogen op de oplossing moet richten. Als je het moeilijk hebt, breng dan je problemen in gebed bij God. Hij is namelijk de oplossing!

In de volgende getuigenissen zul je zien hoe God alles kan veranderen!

 • “Dit stuk is wat ik precies op dit moment nodig had. God geeft mij weer kracht om door te gaan, samen met Hem. Ik haal uit ‘Ik Wonder Jou’ heel veel moed en vind het ontzettend fijn om te lezen. Ik dank jullie ervoor, dat ik door dit alles dicht bij God ben gekomen en Hem ervaar in mijn leven. Maar bovenal natuurlijk God de eer!” – Elyanne
 • “Door de bemoedigingen van ‘Ik Wonder Jou’ heb ik door verdriet heen geleerd niet meer op eigen kracht beslissingen te nemen. Ik leg alles nu in de handen van mijn Hemelse Vader. Ik weet dat ik nog een lange weg heb te gaan maar deze ga ik in geloof en heb vertrouwen dat alles uiteindelijk goed komt.” Jane
 • “Lieve broers en zussen van ‘Ik Wonder Jou’! Ik wordt zo gezegend door de overdenkingen, dat kunnen jullie je niet voorstellen! Door tranen heen, lees ik de stukjes, en luister ik de muziek! God spreekt op een prachtige manier tot mij, en vaak sluiten de woorden aan, op iets waar ik mee worstel, door heen ga, of nog ga doen! Ik ben zo blij met jullie! Gods rijke zegen broers en zussen!”Maaike

Wacht op de Heer en verwacht het van Hem!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

3 reacties

 1. Aly Mast van Hooren op 4 juli 2019 om 7:15 am

  Ik zit in en hele moeilijke omstandigheden.
  Ik zelf ben depressief. Maar mijn Man Wietze licht al een week in het ziekenhuis.
  De oorzaak kunnen ze nog niet vinden. Maar hij heeft hele hoge koorts.
  En ik weet dat GOD de VADER bij hem is.
  Maar ik kan er niet mee omgaan..mijn Man is 75jaar ik wil nog zo graag en poos bij mij houden.
  Ik weet het niet meer. Help 2. Stacey op 4 juli 2019 om 10:36 am

  Wat ben ik weer ontzettend bemoedigd door deze overdenking. Ik ga momenteel ook door iets heel moeilijks heen maar inderdaad door me op het grotere geheel te focussen met Gods hulp en niet op de des betrefffende persoon , dus het “probleem” , geeft dat mij zoveel kracht om weer door te gaan en vol te houden en te vertrouwen dat God alles in de hand heeft. 3. Marly op 15 juli 2019 om 12:34 pm

  Ik zou heel graag gebed willen hebben!