God is blij dat jij bestaat!

IWJ 2.33-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God is blij dat jij bestaat!

God legde het op mijn hart om “Ik Wonder Jou” te beginnen tijdens mijn verblijf in de Verenigde Staten, waar mijn vrouw Muriel en ik tijd met de Heer doorbrachten.

In Nederland is deze dagelijkse e-mail nu zo’n twee maanden te lezen. Ik bid dat het je raakt en dat het je hart bereikt. Een manier om je dankbaarheid aan God uit te drukken, is door te getuigen van Zijn werk. Daarom deel ik vandaag en morgen graag getuigenissen met je.

Elk bericht dat ik ontvang van de lezers van “Ik Wonder Jou” raakt mij, en ik wil je bedanken voor je oprechtheid en je aanmoediging. Deze berichten moedigen mij weer aan om krachtig en moedig te zijn!

  • “Ik was een christen, maar voelde me alleen en leeg, zonder te weten waarom. Sinds ik “Ik Wonder Jou” lees, voel ik me zoveel beter! Ik ben vol van vreugde omdat je me hebt helpen begrijpen dat God onvoorwaardelijk van me houdt. Ik hoef niet te geloven dat ik nergens toe in staat ben – en dat geeft me een grote geruststelling!” Georgia, Haïti
  • “Terwijl alles om me heen instortte en ik op het punt stond om op te geven, vertelde een klein stemmetje: “Blij dat jij bestaat, Laurent.” “Ik leef weer!” Laurent, Zwitserland
  • “Wat een verademing om de dag zo te beginnen! Het heeft echt geholpen en mij opgebouwd. Het is zo bemoedigend om de liefde van onze almachtige God te benadrukken die alles weet en volledige controle heeft.” Jean-Luc, Frankrijk

Dankzij jullie berichten beleven wij ook een dagelijks wonder! Morgen zal ik je meer vertellen en de getuigenis van één lezer delen die me in het bijzonder raakt.

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Stephen Roseval op 17 juli 2018 om 5:03 am

    Ik ben enkele weken geleden met deze prachtige geestelijke berichten van “ik wonder jou” gaan lezen omdat ik nu heel veel strijd ervaar en weet soms niet hoe ik verder moet in dit leven. Deze berichten geven mij weer hoop omdat ze tot mijn hart spreken! Het lijkt alsof God direct tot mij spreekt. Mijn dank is groot!